Ο Μιχάλης Ζαμπίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Όλα Γκουντ. Ο πρωταθλητής kick boxing μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σύντροφό του, Μαρία, για τη γνωριμία τους, αλλά και την εγκυμοσύνη της.
«Είδα πολλά πηγαία καλά χαρακτηριστικά, επένδυσα πολύ χρόνο και ενέργεια. Ήμασταν εντελώς διαφορετικοί. Η γνωριμία μας ήταν λίγο ιδιαίτερη γιατί την είχα δει κάποιες φορές σε ένα μέρος που δούλευε και πήγαινα εγώ και της ζήταγα μία μπάλα παγωτό χωρίς ζάχαρη και μετά έφευγα. Την είδα μια μέρα στο Facebook και της έστειλα μήνυμα για τα γενέθλιά της και μετά μου έστειλε και εκείνη στη γιορτή μου και έτσι κάποια στιγμή βρεθήκαμε από κοντά», αποκάλυψε ο Μιχάλης Ζαμπίδης για τη γνωριμία με τη σύντροφό του.
Σχετικά με την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε: «Δεν γνωρίζουμε τα φύλα των διδύμων και η Μαρία δεν θέλει να το ξέρει καθόλου. Όταν μάθαμε για τα δίδυμα πετάξαμε από τη χαρά μας. Τον επόμενο μήνα γεννάμε κιόλας. Θα παντρευτούμε με την εγκυμοσύνη, γιατί προέκυψαν κάποια προβλήματα».
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.