Μενού
  • Α-
  • Α+

Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο Δάκης αλλά τα νέα για την κατάσταση της υγείας του δεν είναι καθόλου καλά. Σύμφωνα μάλιστα με τον φίλο του, χορογράφο, Τάκη Σαγιώρ, ο Δάκης ζυγίζει πλέον 42 κιλά και «πλησιάζει προς το τέλος». Εχει επίσης απώλεια μνήμης και δεν τρώει. Χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Τάκης Σαγιώρ αναφέρει: 

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Χατζηαγγελάκης για τη φάρσα που τον οδήγησε στο κρατητήριο: «Στεναχωρήθηκα πολύ»

«Έχουν τρελάνει με τηλεφωνήματα τον Γιώργο Πολυχρονιαδη νομίζοντας πως αυτός με πληροφόρησε για την υγεία του ΔΆΚΗ!!!!!ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ!!, από στενό συγγενή του Δάκη έμαθα για την πορεία της υγείας του “πλησιάζει το τέλος“.

Ο Πολυχρονιάδης, όταν τον ρώτησα μου είπε ότι Ο ΔΑΚΗΣ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!! Για τον Αιγύπτιο ΥΠΗΡΕΤΗ που προσέλαβαν, να τον φροντίζει, τα 42 κιλά που ζυγίζει ο Δάκης και την απώλεια μνήμης του και ό,τι δεν δέχεται τροφές….. ΤΑ ΈΜΑΘΑ ΑΠΌ ΦΊΛΟ ΣΤΕΝΌ ΣΥΓΓΕΝΉ ΤΟΥ ΔΆΚΗ!!!!!!!

Χωρίς να κάνετε έλεγχο εκθέτετε ανθρώπους!!!!!! το λιγόερο ” ΌΛΟΙ ΕΣΕΊΣ” που τόσο ενδιαφέρεστε για τον μεγαλο καλλιτέχνη και την πορεία της υγείας του, να τηλεφωνάτε σε συγγενείς του άρρωστου να σας πληροφορούν !!!!!! αλλά μιας και βρίσκετε κλειστά τηλέφωνα από τους οικείους του…, βάλατε το πονηρό μυαλό να δουλέψει και σπάσατε τα τηλέφωνα του φίλου του Δάκη, Πολυχρονιάδη!!!!!!!!!!!! Φανταστήκατε ότι από αυτόν διέρρευσαν οι πληροφορίες για την επιδείνωση της υγείας του Δάκη!!!!!!!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΟΥ Ο ΔΑΚΗΣ “ΌΤΑΝ ΑΚΌΜΑ ΕΊΧΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ” ΈΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΉ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΕΊ ΝΑ ΈΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΌΧΙ!!!!!! Εσείς λοιπόν που λυσάτε να μάθετε νέα του και έχετε ταράξει στα τηλέφωνα φίλους του τραγουδιστή,βγάλτε τον σκασμό και μαζευτειτε……. ο Δακης δεν σας είχε σε υπόληψη και σας απομάκρυνε!!!!!!!! Χωθείτε στη τρύπα σας και….. μοκο!!!!!!!!!!!!!».