Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» βρέθηκε τη νύχτα της Τετάρτης η αδερφή του Mad Clip, Άσπα, και εμφανώς συγκινημένη μίλησε για εκείνον και αναφέρθηκε σε αυτά που θα θυμάται πάντα από εκείνον

«Αγαπήθηκε από τον κόσμο, ήταν ο εαυτός του και πολύ καλός σε αυτό που έκανε στο είδος του. Μου ζήτησε να δοκιμάσω ένα τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο κι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν με άκουσε που έγραψε και δικό του μέρος» είπε η Άσπα και πρόσθεσε: «Ο αδερφός πέρα από το τι καλλιτέχνης ήταν, είχε χρυσή καρδιά. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος κι αυτό είναι το βασικό. Ήθελε να τους βοηθήσει όλους κι ήταν πάντα ευγνώμων για αυτό που ζούσε, Ποτέ δεν ξέχασε από που προήλθε κι έμεινε ο ίδιος. Ήταν αυθεντικός κι αυτό τα λέει όλα Δεν προσποιήθηκε ποτέ. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι το Μπορεί».

Η Άσπα είναι η μικρή αδερφή του τράπερ, o οποίος έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 μετά από τροχαίο που είχε στη Βουλιαγμένη. Εκείνος, μάλιστα, ήταν ο άνθρωπος που την είχε συστήσει στο παρελθόν στους fans του λέγοντας, «πάμε να τα πάρουμε όλα με την αδερφή μου». Η Άσπα τον περασμένο Μάρτιο έκανε το ντεμπούτο της στο τραγούδι με τη «Στάχτη» που έχει ήδη πάνω από 8 εκατ. προβολές στο YouTube.