Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ανοιχτά» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Θέμης Αδαμαντίδης και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις πρόσφατες προσαγωγές από αστυνομικούς οι οποίοι τον εντόπισαν να παίζει σε παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες.

«Δεν το καυχιέμαι αλλά δεν το κρύβω. Δεν ενοχλώ κάποιον. Απεναντίας με ενοχλεί να σου υποδεικνύουν που να πας. Διαφορετικά δεν κάνεις αυτό που θες αλλά αυτό που σε κατευθύνουν. Έχω κουραστεί με τον τζόγο. Βρίσκομαι πολύ πιο ελάχιστα στα νόμιμα. Εκεί που με βρήκαν οι φίλοι μου στην παράνομη λέσχη… Τότε να μην υπάρχει πρόσβαση» είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης και πρόσθεσε:

«Πάω εκεί που αυτός ο άνθρωπος θα έρθει να μου επιστρέψει κάποια χρήματα στη δουλειά μου… Είναι σαν να θες να το διαιωνίσεις αυτό και να δώσεις διάσταση. Για ποιο λόγο; Εγώ δεν πήγαινα εκεί κι έπαιρνα τηλέφωνο, ελάτε παιδιά είμαι εκεί. Με ενόχλησε γιατί τη στιγμή που θα μπορούσα να είχα φύγει, θεώρησα ότι πρέπει να πληρώσω το τίμημα. Έχει δεν έχει κόστος δεν θα κάτσω να σκάσω. Πάνω από όλα βάζω πως αισθάνομαι εγώ και πως δεν πιέζομαι».