Μενού
  • Α-
  • Α+

Η «φωτιά» που άναψε η ισπανική εφημερίδα El Periódico για τη φημολογούμενη απιστία του Ζεράρ Πικέ, έχει καταβάλλει ψυχολογικά την επί 12 χρόνια σύντροφό του, Σακίρα, η οποία σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, μην μπορώντας να αντέξει την πίεση που έχει δεχτεί τις τελευταίες ημέρες, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με κρίση άγχους. Σημειώνεται, ότι ο Πικέ φέρεται να την απάτησε με μια 20χρονη σερβιτόρα, με αποτέλεσμα να χωρίζουν. 

Διαβάστε ακόμηShakira - Pique: Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους

Το ισπανικό περιοδικό Hola!, το οποίο επικαλείται και η Marca, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι στις 28 Μαϊου, η Κολομβιανή τραγουδίστρια υπέστη κρίση άγχους, επιστρέφοντας από τις Κάννες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης, ενώ δημοσιεύονται και φωτογραφίες από το περιστατικό. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στις φωτογραφίες διακρίνεται και η μητέρα της τραγουδίστριας, Nidia del Carmen Ripoll, η οποία έδειχνε ιδιαίτερα ανήσυχη. Μαζί τους ήταν και μια άλλη γυναίκα,που προσπαθούσε να καθησυχάσει τόσο τη Nidia del Carmen Ripoll, όσο και την τραγουδίστρια που είχε ξεσπάσει σε κλάματα. Ο Πικέ παρακολουθούσε τη σκηνή από απόσταση και φαινόταν ανήσυχος.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου ρώτησε την Σακίρα αν χρειαζόταν κάποια ψυχολογική βοήθεια και εκείνη απάντησε ότι θέλει να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης. Εκεί πήγαν με τα αυτοκίνητά τους o Πικέ και οι συγγενείς της τραγουδίστριας.