Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός τραγουδιστής, Σταμάτης Γονίδης, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» - μεταξύ άλλων - για την πρόσφατη φωτιά στα νότια προάστια που έφτασε στα πενήντα μέτρα από το σπίτι του, την ενός μηνός κόρη του, το λόγο που φοράει συχνά σκούρα γυαλιά, τον καυγά στα MAD VMA Awards 2022, ενώ αποκάλυψε και μια συνεργασία - έκπληξη που ετοιμάζει. 

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Μουτίδου: Της έκαναν μήνυση για υποκίνηση βίας για βίντεό της

«Είχε φύγει όλη η γειτονιά από εδώ γιατί ήρθε η Αστυνομία και μας είπε να φύγουμε. Η φωτιά έφτασε στα πενήντα μέτρα από το σπίτι μας. Τη στιγμή που άρπαξε η φωτιά εδώ, ήμασταν τυχεροί γιατί ήρθε η Πυροσβεστική εκείνη τη στιγμή και την έσβησαν», εξήγησε ο Σταμάτης Γονίδης, προσθέτοντας πως αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους.  Δεν έκρυψε ότι «Μου έλειπε η οικογένεια, έκαναν συμβούλιο οι άγιοι και έχω και οικογένεια και είμαι μια χαρά. Έχω έρωτα μεγάλο με την κόρη μου. Της έχω γράψει ένα τραγούδι. Σε κάθε κόρη μου, έχω τρεις κόρες, έχω γράψει από ένα τραγούδι».

Όταν ρωτήθηκε τι τον ενοχλεί στην καθημερινότητά του, ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε ότι ένα πράγμα είναι το χάρτινο καλαμάκι. «Με ενοχλεί το χάρτινο καλαμάκι που λιώνει και απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι. Ένα προφυλακτικό είναι δέκα καλαμάκια πλαστικά, μη σου πω είκοσι. Δεν είναι παράλογο αυτό;», αναρωτήθηκε.  Στη συνέχεια εξήγησε ότι δε φοράει συχνά σκούρα γυαλιά λόγω στυλ, αλλά άλλος είναι ο λόγος. «Δεν είναι στυλ, είμαι πιο όμορφος χωρίς γυαλιά, έτσι μου λέει τουλάχιστον η γυναίκα μου, τα φοράω γιατί έχω υπερμετρωπία, πρεσβυωπία και λίγη φωτοφοβία. Στην πίστα προσπαθώ να βγαίνω χωρίς γυαλιά, αλλά τους λέω να μη μου ρίχνουν τα φώτα πάνω μου γιατί έχω πρόβλημα», είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

Όσον αφορά τον καυγά ανάμεσα στον Snik και τον Light στα μουσικά βραβεία Mad, ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως «Δεν είναι ωραίο σε μια γιορτή μουσικής να γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της βίας». Στο τέλος δε της συνέντευξης ο Σταμάτης γονίδης αποκάλυψε μια συνεργασία - έκπληξη που ετοιμάζει: «Θα πούμε ένα τραγούδι με το γιο του Μπομπ Μάρλεϊ, της reggae μουσικής, εγώ στα ελληνικά και εκείνος στα αγγλικά».