Έπειτα από αρκετές προσπάθειες και αντιδράσεις που είχαν δημιουργηθεί σχετικά με την εκταφή του αείμνηστου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, η οικογένειά του κατάφερε να βρει λύση. Όπως έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ίδιος, η πρώτη σύζυγος του Στάθη Ψάλτη, Κάτια Κυβέλου και η κόρη του, Μαρία βρέθηκαν στο νεκροταφείο Ζωγράφου, από όπου και πήραν τα οστά για να τα μεταφέρουν στο Α' κοιμητήριο Αθηνών.
Διαβάστε ακόμη: Αντώνης Ρέμος - Mohamed Ramadan: Μαζί σε συναυλία στη Μύκονο - Οι πυρετώδεις προετοιμασίες
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και στη λεζάντα έγραψε: «Σήμερα μετά, από πολλές διαδικασίες και με απόφαση του ΔΣ του Δήμου Αθηναίων μεταφέραμε αγάπη και σεβασμό τα οστά του αγαπημένου μας, Στάθη Ψάλτη μαζί με την αγαπημένη του κόρη Μαρια και την μητέρα της, πρώτη σύζυγο του Σταθη, την συνάδελφο μας,Κάτια Κυβέλου, στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών στο Πρωτο Κοιμητηριο της Αθήνας.Πλαι του πολλοί καταξιωμένοι του χώρου μας που η μνήμη τους είναι βαθιά χαραγμένη μέσα μας...Το ΣΕΗ , το ΤΑΣΕΗ και το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ πάντα κοντά στα προβλήματα των ηθοποιών..Η πλάκα του Μαυσωλείου έχει σπάσει, ο Δήμος πρέπει να την επισκευάσει».
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.