Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Super Κική μίλησε την Κυριακή (4/9) στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την αποβολή που είχε πριν λίγο καιρό και πώς ήταν η ψυχολογική της κατάσταση αμέσως μετά, την προηγούμενη «τοξική σχέση» της, αλλά και για το λόγο που είχε σταματήσει τις standup comedy παραστάσεις της.

Διαβάστε ακόμη: Trannos: Οι πρώτες δηλώσεις και το μήνυμα που έστειλε κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο

«Έγινε και δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Συμβαίνουν αυτά. Πάρα πολλές γυναίκες το έχουν πάθει και δεν είχαν τη δυνατότητα να το πουν δημόσια, όπως εγώ, και να πάρουν και την υποστήριξη που πήρα από τον κόσμο. Οπότε όλα καλά. Τα αντιμετωπίζουμε όλα με θάρρος και με χιούμορ πάνω από όλα. Αυτό που μου συνέβη είναι βουνό», είπε αρχική η Super Κική για την αποβολή της και συνέχισε:

«Η ψυχολογία μου τότε ήταν τόσο διαλυμένη που ήθελα να πέσω όντως από το μπαλκόνι. Ξέρω ότι αυτό θα το πλάσω στο κεφάλι μου και θα το προετοιμάσω, ώστε να πάμε αύριο σε μία παράσταση και να γελάσουμε με πράγματα που συνέβησαν μέσα σε αυτό. Πάει, έγινε και μπορεί να ξαναγίνει. Υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο λόγος που σταμάτησε τις standup comedy παραστάσεις ήταν ο πρώην σύντροφός της. 

«Είχα φτάσει μέσα σε έναν χρόνο να έχω 2.000 άτομα στην παράσταση και αποφάσισα να κυνηγάω έναν γκόμενο και τα παράτησα όλα γιατί τα θεωρούσε καραγκιοζιλίκια. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό και πολυτιμότερο πράγμα που έχω χτίσει μόνη μου. Είχα μία τοξική σχέση», ανέφερε και στη συνέχεια εξήγησε:

«Ουσιαστικά η ενέργεια που είχαμε ήταν τοξική. Είδα τον εαυτό μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Πάω στον ψυχολόγο μπορεί και δύο φορές την εβδομάδα γιατί θεωρώ ότι χρειάζεται να εξελισσόμαστε. Ό,τι κακό μου έχει συμβεί, από το να πάω στη φυλακή μέχρι να μου κόψουν το ρεύμα έφταιγα εγώ. Δεν μιλάμε καθόλου με την πρώην σχέση μου. Θα πυροβοληθούμε αν συναντηθούμε. Δεν κρατάω κακία».