Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός, Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος συμμετέχει στην παράσταση «Τι Ζούμε Ρε» στο θέατρο Άλσος, περιέγραψε στο περιοδικό Hello την πιο δύσκολη συνεργασία που είχε ποτέ όταν ρωτήθηκε για το αν έχει δεχτεί ποτέ πόλεμο κατά τη διάρκεια της καριέρας του. «Μπροστά μου δεν συνέβη ποτέ κάτι. Μπορεί ερήμην μου, αλλά δεν με ενδιαφέρει, δεν ασχολούμαι. Έχω βιώσει ωστόσο πολύ άσχημη συνθήκη με συνάδελφο, σε σημείο που σκεφτόμουν πριν από κάθε παράσταση: "Πώς θα πιω κι απόψε αυτό το πικρό ποτήρι;". Το να μη θέλεις να πας στη δουλειά σου για να μη συναντήσεις έναν άνθρωπο, μου έχει τύχει και είναι εφιάλτης», είπε ο Αντώνης Λουδάρος. 

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Σμαραγδής: «Τα φτερά της Ελένης τώρα είναι κρυστάλλινα» - Συγκινεί για τον θάνατο της συζύγου του

Δεν έκρυψε ότι «Στην αρχή σε σκλάβωνε με τη συμπεριφορά του. Είχα ακούσει άσχημα πράγματα για την περίπτωση του αλλά, βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο φερόταν σε μένα, αναρωτιόμουν γιατί τα έλεγαν. Εγώ έβλεπα έναν άγγελο, ο οποίος ξαφνικά μεταμορφώθηκε σε δαίμονα. Είναι η μία και μοναδική περίπτωση ανθρώπου με τον οποίο δεν θα ξανασυνεργαστώ».

Τέλος, εξήγησε τι ακριβώς του έκανε ο συγκεκριμένος συνάδελφος. «Προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να με διαβάλλει, χωρίς να υπάρχει λόγος. Δημιουργούσε θέματα από το πουθενά, χωρίς να έχουν συμβεί. Εξέθετε τους συναδέλφους του στα μάτια μου, ενώ εκείνοι δεν είχαν πει κάτι για μένα. Υπάρχουν κι αυτά στη δουλειά μας», κατέληξε ο Αντώνης Λουδάρος.