Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε πρώτη φορά για τον θάνατο της συζύγου του, Ελένης. «Είναι δύσκολο... Κοιτάξτε, η Ελένη εκεί που είναι, είναι καλύτερα από εδώ», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Σμαραγδής και πρόσθεσε: «Εμείς που προερχόμαστε από αυτό τον μεγάλο ελληνικό πολιτισμό ξέρουμε από τον Πλάτωνα ότι η ψυχή δεν τελειώνει. Αν έχεις κάνει το καλό, σε όποιο κύκλο βρίσκονται οι άνθρωποι μες στον πλανήτη αυτόν, ανεβαίνεις στον υπερουράνιο τόπο στα δεξιά του κεντρικού ακίνητου Κινητή. Η Ελένη έπραξε μόνο το καλό, άρα είναι καλά εκεί που είναι. Εγώ κάνω έτσι και λείπει».

Διαβάστε ακόμηΠάνος Νάτσης: Διονυσία Γεωργιάδου - «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του»

Ο Γιάννης Σμαραγδής συνέχισε: «Όλο αυτό το διάστημα προσπαθώ να βρω το νήμα για να πάρω επαφή μαζί της. Όσο ζούσε η Ελένη, εδώ και 12 χρόνια, είχα πει δημόσια ότι είναι άγγελος με φτερά που μου τα δανείζει για να κάνω τις ταινίες και της τα επιστρέφω για να μην μείνει άπτερη. Νόμιζαν πολλοί ότι αυτό ήταν ένα σχήμα λόγου αλλά δεν ήταν. Είπα ακριβώς αυτό που συνέβαινε και συμβαίνει ακόμα. Γιατί τα φτερά της τώρα είναι κρυστάλλινα, είναι υπερουράνια. Ψάχνω να βρω το νήμα για να τα ξανακουμπήσω και να πάρω δύναμη για να προχωρήσω».

«Ό,τι κάνω, το έχει εγκρίνει η ίδια πριν φύγει. Ακούστε, το ισχυρό πρόσωπο στην οικογένεια δεν είμαι εγώ. Είναι η Ελένη. Εγώ ήμουν ένα άτακτο παιδί, πεταμένο, με αριστερό παρελθόν και οι αγριάδες μου μεγάλωναν και έκανα όλες τις ατιμίες του κόσμου. Η Ελένη με έβαλε σε αυτό τον δρόμο και δεν το κατάλαβα αμέσως. Όταν κάναμε τον Καβάφη, υπάρχει μια φωτογραφία όπου η Ελένη έχει ακούμπησε σε μια μηχανή πίσω μου και είναι σαν άγγελος. Πρέπει να σας πω ότι όλα τα έργα που έχω κάνει, η Ελένη τα γέννησε και εγώ είμαι διάμεσος. Ήταν άγγελος που ήρθε για να με προστατεύσει. Και δεν πρόλαβα να της τα πω όλα» συμπλήρωσε, ξεσπώντας σε λυγμούς, ο Γιάννης Σμαραγδής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ίνας Ταράντου στο OPEN.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA