Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης και την Τετάρτη (28/9) περιέγραψε στην Ελένη Μενεγάκη το πόσο δύσκολα κύλησαν οι πρώτοι τέσσερις μήνες και τις αγωνίες της, ενώ μίλησε για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή και την επικοινωνία που έχει με τον κόσμο μέσα από τα social media. «Έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να το ανακοινώσω στον πέμπτο μήνα. Είχα αγωνίες. Είχα δυσκολίες και δεν ήξερα άλλα κορίτσια που είχαν έτσι εμετούς, ανακατωσούρες, ζαλάδες. Έβλεπα εδώ στην εκπομπή τη Λάουρα Νάργες που είχε έρθει και έλεγα γιατί δεν λέμε ότι είναι τόσο περίεργα στην αρχή; Ήμουν άρρωστη τέσσερις μήνες με γαστρεντερίτιδα. Λούφαξα με αυτό», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Πετρουλάκη: «Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη ήμουν σε κώμα τρεις μέρες - Δεν μπορούσα να περπατήσω»

Δεν έκρυψε ότι «Ήμουν πολύ περίεργα. Ήταν κάτι που συνέβη από μεγάλη χαρά και επιθυμία, αλλά όχι με τόσο μεγάλη ευκολία. Ήμουν από τις γυναίκες που αυτόν τον προληπτικό έλεγχο υπογονιμότητας ωραία θα ήταν να ήξερα να το είχα κάνει στα 25 μου. Στα 33 μου κατάλαβα ότι δεν θα είναι ένας ομαλός δρόμος, θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, εννοώ να λύσουμε κάποια θέματα. Με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης γιατί όταν είσαι 25 δεν έχεις το μυαλό σου στα 30, 35 και τα 40 σου».

Όσον αφορά τα social media, παραδέχτηκε ότι είναι μέρος της καθημερινότητάς της, όπως και η επικοινωνία με τον κόσμο, λέγοντας πως «Τώρα το κάνω λιγότερο. Επειδή ο κόσμος είχε πολύ τη διάθεση να με προστατέψει και να πει τη δική του εμπειρία, όντως μου ήρθαν πληροφορίες που ήταν παραπανίσιες για την κατάσταση. Καταλαβαίνω ότι οι γυναίκες δεν έχουν πάρει ενδεχομένως από το περιβάλλον τους την υποστήριξη ότι τα κατάφεραν σε μία δυσκολία. Επειδή έρχεται και το μωρό, και άπαξ κι έρθει και είναι υγιές, σου λένε "ε, καλά τώρα, είχες μία τραυματική εμπειρία τοκετού, κοίτα τώρα πως είναι το παιδί". Η άλλη το έχει ζήσει, θέλει κάποιον να της πει συγχαρητήρια».

Τέλος, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Ίαν Στρατή. «Είδα στα μάτια του ότι είναι πολύ έτοιμος και πολύ διαθέσιμος συναισθηματικά. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Γνωριζόμασταν και από πιο πριν και τον είδα σε βασικές αλλαγές του. Νιώθω πολύ ωραία. Μπήκα στον έβδομο και πήρα μια ανάσα της 28ης εβδομάδας. πέρασα φουλ τις αγωνίες μου και σε σχέση με το πώς με ξέρω, μου λέω και "μπράβο"», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.