Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δημοσιογράφος Αντιγόνη Ανδρεάκη μίλησε στην εκπομπή T-Live για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, για τη συμπαράσταση που έχει από την κόρη της, αλλά και για το χειρουργείο που επέλεξε να κάνει την ημέρα των γενεθλίων της. «Σε αυτές τις μάχες δεν δίνονται ραντεβού, οπότε όταν καλείσαι να τη δώσεις και όταν στο στοίχημα είναι η ίδια σου η ζωή, προφανώς διαλέγεις και την ημέρα των γενεθλίων σου να χειρουργηθείς. Τα πρώτα δευτερόλεπτα που ξύπνησα από την επέμβαση μέσα στο χειρουργείο με τον γιατρό μου να κρατάει μια τούρτα και να μου τραγουδάνε. Θα είναι τα γενέθλια που δεν θα ξεχάσω ποτέ», εξομολογήθηκε η ίδια.

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν λέω θα νικήσω τον καρκίνο, λέω άμα χάσουμε, χάσαμε

«Θέλω να πω στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν κάτι τέτοιο να έχουν δύναμη, να μη φοβούνται, πονάει και πονάει και η απώλεια ενός τμήματος του σώματός σου και γνωρίζοντας πως θα ακολουθήσει μια σειρά επεμβάσεων μέχρι την αποκατάσταση, είναι ένα κομμάτι που συμβολίζει την θηλυκότητά σου, αναφέρομαι στον καρκίνο του μαστού. Βλέπεις τον εαυτό σου να μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο, όλα αυτά σε μια πρόχειρη μεταμόρφωση», είπε η Αντιγόνη Ανδρεάκη, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που δίνουν τη δική τους μάχη.

Όσον αφορά τη συμπαράσταση που έχει από την κόρη της, η ίδια τόνισε ότι «Μεγαλώνοντας αν θέλω να θυμάται κάτι απ' όλο αυτό, είναι πως η μαμά της έδωσε μια μάχη, αλλά έμεινε εδώ, δεν έφυγε. Όπως είχα χάσει εγώ τον δικό μου πατέρα. Όλο αυτό που κάνω τώρα να θυμάται ότι το πέρασα μαζί της. Είπα στον εαυτό μου ότι έχουμε πολλά ακόμα».