Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή την πρεμιέρα του β’ κύκλου του «Cash or Trash» το Σάββατο (8/10) στο Star η Δέσποινα Μοιραράκη έδωσε την Παρασκευή (7/10) στο «Breakfast @Star» την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούνιο ύστερα από μάχη με τον καρκίνο. Η Δέσποινα Μοιραράκη δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή της που η εκπομπή συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, ενώ αποκάλυψε πως ο σύζυγός της ήταν εκείνος που την ώθησε να δεχτεί την πρόταση του Star και να παρουσιάσει την εν λόγω εκπομπή.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Ιωαννίδου: Θα κάνει μήνυση στη Google - «Μου προσθέτει 15 χρόνια»

«Θα το καταθέσω: Συγκινούμαι, γιατί το Cash or Trash ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη. Όλα τα γυρίσματα που κάναμε όλο τον Σεπτέμβριο ήταν βάλσαμο για τη ψυχή μου. Ευχαριστώ το Star που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και περήφανη. Το τιμώ όσο μπορώ περισσότερο», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Πρόσθεσε πως «Το Cash or Trash είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά μου μέτρα και σταθμά. Νομίζω ότι αυτή η παρουσίαση που κάνω είναι προσωπικά για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Και μάλιστα, ο σύζυγός μου, ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά στο να δεχτώ. Όταν το βλέπαμε μαζί, μου έλεγε "σε θαυμάζω, γυναίκα μου. Το έλεγα εγώ όταν σου έκαναν την πρόταση - γιατί η πρόταση είχε έρθει από το Νοέμβριο - ότι έπρεπε να το ακολουθήσεις"».

Τέλος, η Δέσποινα Μοιραράκη δεν έκρυψε ότι «Τον συμβουλευόμουν για τα πάντα. Με παρότρυνε. Μου έδωσε το push για να το δεχτώ γιατί τότε ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή μας, ο χρόνος ήταν περιορισμένος κι εγώ κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έκανα τα γυρίσματα. Κανένας δεν το ήξερε αυτό. Ως σοβαρή επαγγελματίας τα κατάφερα και σήμερα είμαι εδώ. Και να που πραγματικά η παρότρυνση του συζύγου μου ήταν μοναδική για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον δεύτερο κύκλο. Είμαι πολύ χαρούμενη».