Μενού
  • Α-
  • Α+

Βρετανίδα τουρίστρια στη Ρόδο είχε καταγγείλει τον πρώην παίκτη του Big Brother, Στηβ Μιλάτο για βιασμό. Η εισαγγελέας είχε εισηγηθεί να μην του απαγγελθούν κατηγορίες και έτσι του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Πλέον ο ίδιος λέει πως νιώθει χαρά ενώ χαρακτήρισε τα όσα βίωσε μετά την καταγγελία τους Βρετανίδας τουρίστριας «σταυροφορία».

Διαβάστε ακόμη: Βασίλειος Κωστέτσος: Ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο

«Η δικαίωση έρχεται, είναι πολύ κοντά. Δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και το αποτέλεσμα θα φανεί στο τέλος. Μεγάλη δόση χαράς γιατί πέρασα μια σταυροφορία, την οποία δεν άξιζα» τόνισε ο Στηβ Μιλάτος μιλώντας στον ALPHA.

Υπενθυμίζεται πως ο Στηβ Μιλάτος, στην κατάθεσή του στην εισαγγελία της Ρόδου υποστήριξε πως όντως υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση με την τουρίστρια η οποία όμως ήταν κοινή συναινέσει. Τότε, ο πρώην παίκτης του Big Brother αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και χρηματική εγγύηση. Η Βρετανίδα τουρίστρια αφού κατέθεσε, αναχώρησε για την πατρίδα της ενώ στην Ελλάδα εκπροσωπείται από το δικηγόρο της.