Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δευτέρα (10/10) ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε από την εκπομπή «Super Κατερίνα», αλλά λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής ο ίδιος θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά επειδή όπως είπε στην Κατερίνα Καινούργιου, δημοσίευμα στο Διαδίκτυο τον είχε πεθάνει. «Είστε όλη η εκπομπή καλεσμένοι στην κηδεία μου. Δε θα πηγαίνουμε όλοι στον γάμο του Μαυρίκιου, θα έρθετε και στην κηδεία μου», είπε αρχικά με πολύ χιούμορ ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος, μάλιστα, είπε πως αύριο που θα επιστρέψει κανονικά στο πλατό θα τους φέρει και τις σχετικές πρσκλήσεις. 

Διαβάστε ακόμη: Εντεκα διάσημοι που τους πέθαναν πριν της ώρας τους - Από τη Βουγιουκλάκη ως τον... Μπραντ Πιτ 

«Υπάρχει ένας συγκεκριμένος χυδαίος που με καταδίωκε και έμπαινε σπίτι μου από το παρελθόν. Αυτός το έγραψε και έγινε μια άκριτη αναπαραγωγή. Αυτό είναι ένα θέμα γύρω από τις αγριότητες του Διαδικτύου», συνέχισε με την Κατερίνα Καινούργιου να μην του κρύβει πως τον θαυμάζει για την όρεξή του να κάνει χιούμορ ακόμη και με κάτι τέτοιο και χαρακτηρίζοντας αυτό που συνέβη ως «ντροπή»

Από πλευράς του πάντως ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έδειξε να πτοείται και συνέχισε να αυτοσαρκάζεται λέγοντας: «Σας παρακαλώ να έρθετε για το τελευταίο κατευόδιο. Σας καλώ στην κηδεία μου και ραντεβού αύριο το πρωί στην εκπομπή, θα σας φέρω τις προσκλήσεις για την κηδεία μου». Τότε η Κατερίνα Καινούργιου του είπε ότι ανυπομονεί να τον δει αύριο στο πλατό, αλλά χωρίς τις προσκλήσεις.