Αίσιο τέλος είχε η έκκληση του Βασίλη Μπισμπίκη στο Instagram να βρεθεί ο σκύλος του. Σε story του στο Instagram, ο Βασίλης Μπισμπίκης γνωστοποίησε ότι ο σκύλος του χάθηκε και ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους βοήθεια για την εύρεσή του. Πιο συγκεκριμένα, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία του και κάτω από αυτή είχε γράψει: «Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχασα τον σκύλο μου απόψε στις 23:00 στα σύνορα Πεύκης Αμαρουσίου. Είναι ο μαύρος σκυλάκος με το πορτοκαλί λουράκι και ακούει στο όνομα Τάισον». 
Λίγες ώρες πριν, η πρώην σύζυγός του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ανακοίνωσε πως ο σκύλος τους τελικά, βρέθηκε και είναι σώος. «Βρέθηκε το ατίθασο αγόρι μας με την πολύτιμη βοήθεια της κας Μαρίζας Χριστοφίδου Pet Rescue Ηράκλειο!!! Νιώθω απέραντη χαρά και ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια και συμπαράσταση όλων σας!!!! Υπάρχει και η πολύ καλή πλευρά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης! Κα Χριστοφίδου δε βρίσκω λόγια να σας ευχαριστήσω, όπως όλες και όλους αυτούς που πρόσφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους!!!», έγραψε κάτω από μια φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία ποζάρει με τον Τάισον.
- Η περιοχή στην Αθήνα όπου νοικιάζεται διαμέρισμα 50 τ.μ για 1.100 ευρώ
- Παραβάσεις και ελλείψεις στη Βιολάντα από το 2020 «δείχνει» η Περιφέρεια Θεσσαλίας: Το έγγραφο «καμπανάκι»
- Εξελίξεις στην εξαφάνιση Λόρας: Πιθανότερο σενάριο να ταξίδεψε στη Γερμανία από την πρώτη μέρα φυγής της
- Τα νεότερα για τον τρίτο τραυματία στη Ρουμανία: Παραμένει διασωληνωμένος - Πότε θα επαναπατριστεί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.