Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μιχάλης Μουστάκας, ανιψιός του αείμνηστου Σωτήρη Μουστάκα, μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τον θείο του, τη ζωή του αλλά και την κατά πολύ νεότερη σύζυγό του. Ο Μιχάλης Μουστάκας αναφέρθηκε αρχικά, στη δική του επιθυμία να γίνει ηθοποιός και τη βοήθεια που του προσέφερε ο θείος του. «Ηθελα πολύ να τελειώσω τη σχολή του Εθνικού και πήγα, τα κατάφερα. Με βοήθησε ο Σωτήρης Μουστάκας. Μεγάλωσα με όλους αυτούς τους κωμικούς, εκτός από τον θείο μου. Με τον Στάθη Ψάλτη κάναμε πολλή παρέα, ήταν εκείνος που με βοήθησε να μπει το όνομά μου στη μαρκίζα και να ανέβει το κασέ μου», είπε αρχικά.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Καραμίχος: «Οταν πήγα στην Αμερική δούλευα ως πορτιέρης, οδηγός και έκανα μασάζ»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον θείο του και εξήγησε τι έχει συμβεί με τα οστά του, μετά την κηδεία του. «Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Όταν είχε πεθάνει ο Σωτήρης, νόμιζα ότι ο τάφος του είχε αγοραστεί, ενώ ήταν η κηδεία. Δυστυχώς έβγαλαν τα οστά του, ούτε που ξέρω ότι βρίσκονται. Θα ήθελα να φέρουν τα οστά του στην Κύπρο, στον τόπο όπου γεννήθηκε, να αγοράσουμε έναν τάφο και να τα βάλουμε μέσα. Όχι να είναι στο πουθενά. Είναι κρίμα, γιατί αυτός ο άνθρωπος αγαπήθηκε τόσο πολύ στην Ελλάδα. Πέθανε με την ελληνική σημαία. Ήταν καμάρι του η Ελλάδα», δήλωσε.

Τέλος, αναφορικά με τη σύζυγό του και το γεγονός ότι έγινε πατέρας στα 61 του χρόνια, ο Μιχάλης Μουστάκας είπε: «Δεν το περίμενα. Νιώθω κι εγώ πιο παιδί, σαν να ξαναγεννήθηκα. Με έλεγαν όλοι "ο Βουτσάς της Κύπρου". Όταν πήγα να γράψω το παιδί στο νηπιαγωγείο, με ρώτησαν αν είναι εγγονάκι μου. Η σύντροφός μου είναι πιο μικρή από εμένα, την περνάω 25 χρόνια».