Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ολγα Λαφαζάνη και το Happy Day και αναφερόμενη στην ενδοοικογενειακή βία που έζησε στο σπίτι της, τόνισε ότι «αφήνει σημάδια όχι μόνο στο σώμα αλλά και στην ψυχή. Αλλά το παλεύω και χρησιμοποιώ τον πόνο για να αλλάξω τον κόσμο. Μου έγραψε ένας ρατσιστής go home. Συμβαίνει πολύ συχνά και έχω απειλές επειδή είμαι Ελληνίδα. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, πληγώνομαι αλλά δεν θα το βάλω κάτω, δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη να σωπάσω».
Διαβάστε ακόμη: Adele: Μοναδικό σόου στο Λας Βέγκας - «Λούστηκε» με ροζ κομφετί και εξαφανίστηκε από τη σκηνή
«Μονίμως αισθάνομαι φόβο, γι’ αυτό αισθάνομαι ότι βρήκα ένα ευλογημένο μέρος, την Πάτμο όπου δεν κλειδώνουν τις πόρτες. Πρώτη φορά που κοιμόμουνα χωρίς να ανησυχώ για επιθέσεις σε μένα και την κόρη μου. Με απειλούν στη Σουηδία ναζιστικές οργανώσεις από την πρώτη φορά που εμφανίστηκα στην τηλεόραση ότι θα με σκοτώσουν» είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.
- Πώς η φωτιά στην Αττική έκανε στάχτη παρθένο δάσος σε λίγα 24ωρα: Η πρόληψη που πρέπει να γίνει «ευαγγέλιο»
- Ιωάννα Τούνη: «Να είσαι η 1η Ελληνίδα influencer και επιχειρηματίας, αλλά όλοι να σε θεωρούν άνεργη»
- Ιερέας έπιασε ζευγάρι να κάνει σεξ σε παρεκκλήσι: Η αντίδραση - έκπληξη με τα 100 ευρώ
- Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος απαντά για τη ρεπόρτερ του Open: «Ένα κλαδάκι κατανόησης για ένα σεμνό κορίτσι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.