Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα μοναδικό σόου γεμάτο εκπλήξεις «χάρισε» στους θαυμαστές της η Αντέλ, η οποία εμφανίστηκε στην σκηνή «Colosseum» στο Λας Βέγκας και μάγεψε το κοινό. Η 34χρονη σταρ έκοψε την ανάσα των θαυμαστών της στις τελευταίες στιγμές του σόου της, όταν βρέθηκε κάτω από μια νεροποντή από αστραφτερά ροζ κομφετί και τελικά... εξαφανίστηκε από τη σκηνή. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα φρόντισε να κλείσει το σόου με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο και να γεμίσει το κοινό της, με ερωτηματικά, για το τι τελικά συνέβη. Το βίντεο του μαγικού φινάλε, που ολοκληρώθηκε με το κομμάτι «Love is a Game», έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο και μάγεψε τους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές της ανά τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη: Μπρούνο Τσιρίλο: Οι αναρτήσεις μετά τις δηλώσεις της Ελενας Ασημακοπούλου για τον χωρισμό τους

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2822173.html

Καθώς τραγουδούσε τις τελευταίες νότες της ορχηστρικής της μπαλάντας, μια τεράστια ποσότητα αστραφτερών ροζ κομφετί, έπεσε σαν βροχή από το ταβάνι, ακριβώς πάνω από το σημείο στο οποίο στεκόταν η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, εξαφανίζοντας κάθε ίχνος της από το πλάνο, όπως φαίνεται και στο βίντεο της Daily Mail.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους θεατές βρισκόταν και ο αγαπημένος της, Ριτς Πολ,  μαζί του ήταν και ο 10χρονος γιος της, Αντζελο. Τα βίντεο από τη βραδιά κατέκλυσαν τα social media, ενώ ένας χρήστης κατάφερε να απαθανατίσει τη στιγμή που η 34χρονη σταρ δίνει ένα φιλί στον σύντροφό της, αλλά και τον γιο της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA