Μενού
  • Α-
  • Α+

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τη χαρμόσυνη είδηση να ανακοινώνεται στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» από τη Μπέττυ Μαγγίρα και τους συνεργάτες της. Η έναρξη της εκπομπής ήταν ιδιαίτερη, ενώ στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Διαβάστε ακόμη: Φοίβος: «Ποτέ δεν τσακώθηκα με τη Δέσποινα Βανδή εδώ και 17 χρόνια»

«Έχουμε κοιμηθεί λίγο, όπως καταλαβαίνεις και από τη φωνή. Είναι δύσκολα τα πρώτα 24ωρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ ευτυχισμένοι και πολύ κουρασμένοι. Είναι υπέροχο. Είμαστε πάρα πολύ καλά, σας ευχαριστούμε πολύ. Μας συγκινείτε πολύ. Η μπέμπα δεν έκλαψε, μόνο εγώ και η Αντιγόνη κλαίγαμε. Μοιάζει πολύ η μικρή στον γιο μας, είναι σαν να βλέπουμε τον Χάρη. Βέβαια, είναι το λιγότερο που μας απασχολεί» είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ψυχράμη - Μακαλιάς: Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη τους

«Ηρθε και αυτή η στιγμή!!!! Το κοριτσάκι μας Τόσο καιρό σε περιμέναμε! Τώρα περίμενε και εσύ και θα δεις,τα καλύτερα έρχονται! Σε λατρεύω» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram η Αντιγόνη Ψυχράμη, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της.