Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν ο Απόστολος Γκλέτσος και η Ιζαμπέλα Αρβανίτη. Οπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ και ο Νίκος Γεωργιάδης, το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ ο γνωστός ηθοποιός στις πρόσφατες συνεντεύξεις του δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στην Ιζαμπέλα Αρβανίτη.
Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Ανανέωσε το συμβόλαιό της με την Barking Well Media - On air πρόταση γάμου από τον Κοκλώνη
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον περασμένο Ιούλιο στο Θέατρο Λαμπέτη μαζί με την 20χρονη κόρη του Απόστολου Γκλέτσου. Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την εμφάνισή τους. Μέχρι στιγμής ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή.
- «Πού τον πας έτσι;» - Τι απάντησε η Τούνη σε όσους έκραξαν τον σύντροφό της για το ντύσιμό του
- 11 πρόσωπα που έχουμε ξεχάσει ότι πέρασαν από το ΠΑΣΟΚ
- Ευγενία Σαμαρά: Βούτηξε με φαλαινοκαρχαρίες στο Μεξικό – Τι είπε για να μην «φρικάρει» η μάνα της
- H ξαφνική λατρεία των Μεξικάνων για τον «Έλληνα με το 77» του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.