Μενού
vaggelis-germanos
Βαγγέλης Γερμανός | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Βαγγέλης Γερμανός μίλησε τη Δευτέρα (5/12) στο «Στούντιο 4» για την πολύ μεγάλη περιπέτεια που είχε με την υγεία του εξαιτίας της οποίας κινδύνεψε η ζωή του. «Παραλίγο να με στείλει. Πήγα για μια εγχείρηση κήλης κι έγινε εκεί ένα τσαφ στην εγχείρηση, δεν κόλλησε καλά το πλέγμα. Πονούσα και μου έλεγαν "μην ανησυχείς είναι μια ίωση και θα περάσει". Έπαιρνα αντιβίωση. Ήμουν ένα χάλι και ξαπλωμένος στον καναπέ για μία εβδομάδα πονώντας και παίρνοντας χάπι. Μου έλεγαν "πρέπει ο οργανισμός να δεχτεί το πλέγμα". Μου είπε ένας φίλος μου "ρε εσύ οι χειρουργοί είναι χασάπηδες, πήγαινε σε έναν παθολόγο να σου πει τι έχεις". Ο παθολόγος μου είπε "θα σε σκίσουν από εδώ μέχρι εδώ, θα σε καθαρίσουν και θα δούμε αν θα τη βγάλεις". Είχε απόλυτο δίκιο. Είχε αρχίσει σηψαιμία. Πάω στο νοσοκομείο, με ανοίγουν, υποτίθεται με καθαρίζουν, με ράβουν ξανά κι εξετάσεις επί εξετάσεων ήταν χάλια. Με κατεβάζουν στην εντατική, με διασωληνώνουν, με ανοίγουν ξανά κι έχω μια διπλή τομή», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Γερμανός.

«Από τη στιγμή που μπήκα δεύτερη φορά στο νοσοκομείο και με πλάκωσαν στα παυσίπονα, άρχισα να ψιλοχάνω την πραγματικότητα. Αυτό που ήθελα ήταν να γίνω καλά και να σηκωθώ να φύγω. Η Αλίκη κι η Χρυσούλα έπαθαν τον πανικό της ζωής τους, πήγαν να τρελαθούν. Εγώ ήμουν και λίγο μαστουρωμένος από τα φάρμακα και δεν καταλάβαινα και πολλά. Έκαναν ιατρικό συμβούλιο, ήρθαν άνθρωποι από άλλα νοσοκομεία για το δεύτερο άνοιγμα. Στο πρώτο άνοιγμα μου είπε ο γιατρός "καθάρισα ό,τι μπόρεσα, αλλά όχι τελείως γιατί τα όργανά σου ήταν μια μαυροκόκκινη μάζα". Στα καλά καθούμενα», συνέχισε.

«Και διαδόθηκε ότι είχα καρδιά, ενώ δεν είχα. Έκανα 2,5 μέρες να ξυπνήσω. Δεν ξυπνάς αμέσως από μια μεγάλη νάρκωση. 15 ημέρες ήμουν διασωληνωμένος. Είναι ένας νεκρός χρόνος και μια τρύπα στη ζωή σου. Το ίσως λίγο κωμικό είναι το τι βλέπεις όταν συνέρχεσαι. Έβλεπα στρατούς να συγκρούονται. Παλαβά πράγματα. Έβλεπα τίγρεις στον αέρα να σαλτάρουν και γύρω από το κρεβάτι να περνάνε όρθιες ουρές από γάτους. Είναι ταξίδι μεγάλο το να συνέλθεις και να έρθεις στην πραγματικότητα», κατέληξε ο Βαγγέλης Γερμανός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA