Μενού
giwrgos-liagkas
Γιώργος Λιάγκας | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση την Τετάρτη (7/12) με αφορμή το θέμα που παρουσιάστηκε στο «Πρωινό» και αφορούσε τη Μαλβίνα Κάραλη και το γεγονός ότι τα οστά της παραλίγο να καταλήξουν στο χωνευτήρι του Α' Νεκροταφείου εξαιτίας οικονομικής εκκρεμότητας από πλευράς συγγενών της, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής. Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2016, λέγοντας πως μέχρι ένα σημείο επισκεπτόταν καθημερινά τον τάφο του, ενώ στη συνέχεια εξήγησε γιατί από ένα σημείο και μετά σταμάτησε και δεν ξαναπήγε ποτέ. 

«Θα σας πω κάτι από προσωπικό μου βίωμα. Όταν έχασα τον πατέρα μου, τις πρώτες ημέρες πήγαινα πάνω από τον τάφο και του μιλούσα, μιλούσαμε, καθόμασταν μαζί, παρέα. Το έκανα για καιρό αυτό. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι δεν είναι εκεί ο πατέρας μου, αλλά είναι μέσα μου. Είναι στο μυαλό μου. Δεν ξαναπήγα ποτέ», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τι σημαίνει ότι ήμουν καλός γιος όταν πήγαινα κάθε μέρα και μετά από μήνες, όταν κατάλαβα ότι ο πατέρας μου είναι μέσα μου και μπορούσα να του μιλήσω και στο σπίτι, έγινα κακός γιος; Δεν ξαναπήγα ποτέ, μα ποτέ στο νεκροταφείο. Ήμουν μετά κακό παιδί;» αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής και κατέληξε: «Ο καθένας βιώνει την απώλεια και το πώς είναι όταν χάνει έναν δικό του άνθρωπο, το χειρίζεται προσωπικά. Ας μην κατηγορήσουμε τα παιδιά της Μαλβίνας που δεν πήγαν να πληρώσουν».