Μενού
paylos-marie
Παύλος - Μαρί Σαντάλ με τα παιδιά τους | @mariechantal22
  • Α-
  • Α+

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ να μετακομίζουν στην Ελλάδα, κάτι που μέχρι στιγμής διαψεύδεται. Το ισπανικό περιοδικό Hola αναφέρει ότι το ζεύγος δεν μετακομίζει στην Ελλάδα. «Δεν εντάσσεται στα σχέδια του νέου αρχηγού του ελληνικού βασιλικού οίκου να εγκατασταθεί στην ελληνική χώρα μετά τον θάνατο του πατέρα του, βασιλιά Κωνσταντίνου» γράφει χαρακτηριστικά (ακριβής μετάφραση) το περιοδικό. Επομένως, σύμφωνα με το δημοσίευμα Μαρί Σαντάλ και Παύλος δεν θα έρθουν στην Ελλάδα. 

https://www.instagram.com/p/CWgW6_slS8m/?utm_source=ig_web_copy_link

 

https://www.instagram.com/p/Chmwz9bOP-w/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/CRTBvZ4gvR8/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/COBcJ2NAD0e/?utm_source=ig_web_copy_link

Το ζευγάρι ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη σε ένα πολυτελές σπίτι στο Μανχάταν. Πρόκειται για ένα από τα έξι που είναι στην ιδιοκτησία της Μαρί Σαντάλ. Το σπίτι τους είναι εντυπωσιακό και έχει μίνιμαλ αισθητική. Σε λευκούς και κρεμ τόνους είναι όλα τα έπιπλα και τα διακοσμητικά, ενώ η κουζίνα και τα ντουλάπια είναι όλα φτιαγμένα από μάρμαρα.