Μενού
korkolis
Στέφανος Κορκολής | ANT1
  • Α-
  • Α+

Τον Στέφανο Κορκολή υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πρώτο The 2night Show μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ του Καταρ και την εορταστική περίοδο. Ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια με τον καρκίνο.

«Έκανα μια συναυλία για τον Όμιλο Ορίζοντας στην Κρήτη που στηρίζει καρκινοπαθείς και εκείνη την περίοδο με βρήκε. Έτσι αναφέρθηκα στο πρόβλημά μου. Πρόληψη, μη φοβάστε να πάτε στο γιατρό. Υπάρχει αυτή η αρρώστια. Εμένα δεν ήταν μόνο το στρες, αλλά το πολύ τσιγάρο. Με κατέστρεψε και μου δημιούργησε αυτήν την περιπέτεια με την οποία δίνω μάχη συνεχώς, διότι έρχεται φεύγει. Οφείλω να πω ότι κάνοντας κάποιες θεραπείες και έχοντας δει δίπλα μου άλλα περιστατικά, έκανα τον σταυρό μου κι είπα είμαι τυχερός μέσα σε αυτήν την ατυχία. Εδώ θα ήθελα να πω στους νέους ανθρώπους να μην το βάζουν το τσιγάρο στο στόμα, δεν προσφέρει τίποτα και το δεύτερο είναι να μη φοβόμαστε με το παραμικρό που νιώσουμε κάτι να πάμε στον γιατρό μας, που είναι το 90% της σωτηρίας μας» είπε ο Στέφανος Κορκολής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πρόσθεσε:

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αυτό το συναίσθημα ένιωσα. Όταν μου το είπε ο γιατρός μου, πραγματικά πάγωσα. Δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω γιατί μπήκα κατευθείαν στο χειρουργείο για να το προλάβω. Τελειώνοντας το χειρουργείο, εκεί γίνονται πάρα πολλές σκέψεις, εσωτερικές διεργασίες απίστευτες. Καταλαβαίνεις πολλά πράγματα και γίνεσαι πολύ αφαιρετικός στις σχέσεις σου με φίλους, γνωστούς».