Μενού
kim-kardashian
Kim Kardashian | @kimkardashian
  • Α-
  • Α+

Η Κιμ Καρντάσιαν ταξίδεψε στο Harvard Business School την περασμένη Παρασκευή (19/1) μαζί με τη συνιδρύτρια της SKIMS, Jens Grede, προκειμένου να συζητήσει την τεράστια επιτυχία της εταιρείας της που αναπτύσσεται διαρκώς από τον Ιούνιο του 2019.

«Μίλησα στο Harvard χθες στα πλαίσια του μαθήματος HBS Moving Beyond DTC. H εργασία της τάξης ήταν για το SKIMS οπότε η συνεργάτης μου, Jens, και εγώ μιλήσαμε για το marketing της εταιρείας, τις προκλήσεις και τις μεγάλες επιτυχίες μας. Είμαι πολύ περήφανη για την SKIMS και η σκέψη ότι αυτό θα είναι μέρος μαθήματος στο Harvard είναι απλά τρελό», έγραψε η επιχειρηματίας και μητέρα 4 παιδιών, η οποία σπουδάζει για να γίνει δικηγόρος, σύμφωνα με το Fox news.

Στο Twitter ωστόσο δεν είδαν τα παραπάνω με καλό μάτι, και την «σταύρωσαν», επικρίνοντας το γεγονός ότι η ριάλιτι σταρ προχώρησε στην ομιλία στο Χάρβαρντ. «Είναι τρελό. Το Χάρβαρντ θα έπρεπε να ντρέπεται», «Το Χάρβαρντ έριξε το επίπεδό του», «Σε δέχτηκαν μόνο και μόνο επειδή είσαι η Κιμ Καρντάσιαν» ήταν μερικά από τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευσή της.