Μενού
alexis-kougias
Αλέξης Κούγιας | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Εγώ δεν μίλησα γα καμία σύντροφο, δεν έχω ποτέ προκαλέσει συζήτηση για την προσωπική μου ζωή. Ενας συνάδελφός σας με ρώτησε», είπε ο Αλέξης Κούγιας κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση της Εύης Βατίδου για τη σύντροφό του. Το μοντέλο και παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «δεν την συμπαθώ καθόλου τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια, όπως και τα παιδιά μου, αλλά ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του. Δεν τη γνωρίζω αλλά του έχω εκφράσει την αντιπάθεια μου».

Ο Αλέξης Κούγιας είπε στον ΑΝΤ1 πως «το τελευταίο που θέλω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου είναι να κρίνω τις συμπεριφορές της πρώην συζύγου μου». Οπως ανέφερε, «οι σχέσεις μας είναι άριστες, πρόσφατα γιορτάσαμε μαζί επειδή ήταν κοντά τα γενέθλιά μας. Σε όλες τις εκδηλώσεις είμαστε και οι δύο παρέα. Ειλικρινά δεν έχω διάθεση καμία. Βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικό σημείο κοινωνικό και οι δύο. Μετά τον χωρισμό μας το 2017, μεγάλωσαν τα παιδιά μας και θέλω να προστατέψω όλη αυτή την ηρεμία μας. Οποιοσδήποτε τολμήσει να αναμείξει τα παιδιά σε οποιαδήποτε διαδικασία κουτσομπολιού θα δει θρίλερ, σας το λέω ευθέως. Δεν με έχετε ακούσει να λέω ποτέ κακή κουβέντα εις βάρος της πρώην συζύγου μου. Κράτησα την ιδιωτική μου ζωή μακριά και από τα παιδιά μου». 

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Κούγιας είχε δώσει την Πέμπτη (26/1) συνέντευξη στον ALPHA και αναφέρθηκε στη σύντροφό του: «έχω μια εξαιρετική σύντροφο αρκετό καιρό, η οποία με βοήθησε στο πρόβλημα υγείας, πάρα πολύ και γενικότερα είναι επιπέδου. Ας μην συζητάμε για αυτά. Είναι επιστήμων, είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξαιρετική δικηγόρος. Από τότε που χώρισα, όταν είχα μια σχέση συναισθηματική ή ερωτική, τόνιζα πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτούμε ή να κάνουμε παιδί. Το κράτησα και το απολαμβάνω».