Μενού
moutafi-niflis
Ελισάβετ Μουτάφη - Μάνος Νιφλής | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς», μίλησε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» για τη σχέση που έχει με την δουλειά της και παραδέχεται ότι την έχει βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές της ζωής της -όπως η απώλεια του πατερά της: «Στα 46 μου λέω με μεγάλη βεβαιότητα ότι δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου, χωρίς τη δουλειά μου. Το να δουλεύω, με βοήθησε στην πρόσφατη απώλεια του πατερά μου. Τον έχω πάντα στο μυαλό μου και έχω θλίψη πολύ μεγάλη ακόμα», δηλώνει η ηθοποιός.

Ενώ, αναφέρθηκε και ποια ήταν από τις χειρότερες στιγμές που έχει βιώσει: «Από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν έχασα το βαφτιστήρι μου… αλλάξαν τα πάντα στο μυαλό μου».

«Πριν γνωρίσω τον σύζυγο μου δεν κυνηγούσα τον γάμο, αλλά ήθελα να παντρευτώ αν έβρισκα τον κατάλληλο άνθρωπο. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που παντρεύτηκα τον Μάνο. Έχει δυο υπέροχες κόρες και μια υπέροχη πρώην σύζυγο με την οποία έχουμε εξαιρετικές σχέσεις», ανέφερε για τον σύζυγό της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε τι είναι αυτό που θαυμάζει στον σύζυγό της: «Θαυμάζω το μυαλό του Μάνου και το χιούμορ του. Είναι ένας σπουδαίος μπαμπάς και ένας πάρα πολύ κάλος άνθρωπος. Δεν ήμουν ποτέ του φλερτ. Μου φαίνεται βαρετό και με κάνει να ντρέπομαι. Όταν με γνώρισε ο σύζυγος μου με διεκδίκησε και αυτό με γοήτευσε». «Στο παρελθόν υπήρξαν στιγμές που δεν είχα αυτοπεποίθηση», παραδέχθηκε.