Μενού
marianna-toumasatou
Μαριάννα Τουμασάτου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και μίλησε για τα εφηβικά της χρόνια, τον Αλέξανδρο Σταύρου και τη μητρότητα. Η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολη εφηβεία και έκανε... αγριάδες. «Φαντάζομαι πως η μάνα μου και ο πατέρας δεν θα θέλουν να θυμούνται πράγματα από την εφηβική μου ηλικία. Γενικώς δεν ήμουν ένα παιδί με δύσκολη εφηβεία αλλά ήμουν ένα παιδί που όλο και κάτι έκανα. Όχι όμως αγριευτικά πράγματα μέχρι την προεφηβεία. Εκεί στην εφηβεία λίγο και μετά, τώρα δεν θα τα πω όμως γιατί η μάνα μου βλέπει και θα γυρίσω και θα την βρω με εγκεφαλικό. Έχω κάνει αγριάδες που δεν θα ήθελα το παιδί μου να τις κάνει», είπε. 

«Έχουμε πάει για παράδειγμα παρέα μεγάλη, μαμά συγγνώμη, Θεσσαλονίκη – Κασσάνδρα όλο το αντίθετο ρεύμα με το αυτοκίνητο. Έτσι για πλάκα! Ήμασταν γύρω στα 18 και μας φαινόταν πάρα πολύ αστείο… Μυαλό μηδέν», αποκάλυψε. «Τώρα που το σκέφτομαι, θέλω να πέσω να πεθάνω μόνη μου εδώ που κάθομαι. Τατουάζ έχω κάνει πολλά και είχε πλάκα όταν ο μπαμπάς μου είδε το πρώτο, που μου είπε “αυτό βγαίνει;”. Του απάντησα με laser και “άρα δεν βγαίνει” μου είπε» είπε η Μαριάννα Τουμασάτου

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στους ψυχαναγκασμούς που είχε και τα στερεότυπα που έχουν δημιουργηθεί από την κοινωνία για τις μητέρες. «Όλοι κληρονομούμε πράγματα είτε μας αρέσουν είτε όχι κι αντίστοιχα. Τα παιδιά μας θα κληρονομήσουν από εμάς πράγματα που τους αρέσουν και δεν θα τους αρέσουν. Η κάθε γενιά μεταφέρει, απλά όσο εξελιγμένη είναι, λέει όχι αυτό κι εκείνο. Είναι καλό που οι καινούριες γενιές ψυχαναλύονται, αναγνωρίζουν κι αποφεύγουν. Το μεγαλύτερο πράγμα της ψυχοθεραπείας είναι να αναγνωρίσω ότι είναι λάθος μου και δεν είναι κακό. Το καταλαβαίνω και προσπαθώ να το διορθώσω» ανέφερε η Μαριάννα Τουμασάτου για όσα κατάλαβε μέσα από την ψυχοθεραπεία.

«Είδα κι έπαθα να καταλάβω ότι κάνω λάθος και δεν τα κάνω όλα τέλεια. Έχω γίνει σαν το λάστιχο να τα προλαβαίνω όλα και να είμαι σούπερ. Δεν είμαι σούπερ τελικά κι είναι πάρα πολύ ωραία. Η κοινωνία βάζει πιο πολλά όρια στις γυναίκες και στις μητέρες ακόμα παραπάνω. Εδώ πέρα λένε, αν έχεις παιδί να κάτσεις σπίτι σου. Γιατί ρε μεγάλε να κάτσω σπίτι; Για να μεγαλώσεις το παιδί σου. Γιατί μοναχή μου το έκανα; Ότι τι; Για αυτό παλιά είχαν αποστάσεις οι μπαμπάδες με τα παιδιά τους. Γιατί ο μπαμπάς ήταν αυτός που φέρνει τα λεφτά στο σπίτι και δουλεύει κι η μαμά τρέχει για τα υπόλοιπα και κάνει άλλο κουπί. Όχι μαζί στο κουπί και στο έξω και στο μέσα» πρόσθεσε. 

Μαριάννα Τουμασάτου: Με τον Αλέξανδρο ξέραμε πως θα κάνουμε οικογένεια

«Υπάρχουν στιγμές που τρελαίνομαι, αλλά όχι πολλές. Είμαι πολύ τυχερή, με λυπήθηκε ο Θεός και μου έστειλε ένα καλό παιδάκι να είναι ήσυχα τα πράγματα. Για την ώρα είμαστε πάρα πολύ καλά. Ο Αλέξανδρος Σταύρου έχει πιο πολλά άγχη ως μπαμπάς, με το που γεννήθηκε είχε έναν πανικό. Φοβάται… Και εγώ φοβάμαι αλλά το συγκρατώ περισσότερο» αποκάλυψε η Μαριάννα Τουμασάτου. «Όταν γνωριστήκαμε και αγαπηθήκαμε με τον Αλέξανδρο, ξέραμε ότι θα κάνουμε οικογένεια. Πριν τον Αλέξανδρο, όταν ήμουν μόνη μου σκεφτόμουν ότι ήθελα να κάνω παιδί. Πιο πριν δεν ήθελα. Όταν ήμουν με τον Αλέξανδρο σκεφτόμουν ότι ήθελα το δικό μας παιδί. Το ήθελα πολύ. Δεν φοβήθηκα μη τρομάξει, ήμουν πολύ ξεκάθαρη σε αυτό. Όταν ήμασταν μαζί και συζητάγαμε το αύριο, ήταν και το παιδί μέσα. Ήρθε από μόνο του, πολύ γλυκό. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελα να κάνω παιδί μαζί του και ευτυχώς έχω μαζί του» εξομολογήθηκε.