Μενού
memos-mpegnis
Μέμος Μπεγνής | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη μεγάλη δημοσιότητα που κέρδισε στο παρελθόν μέσα από τη σειρά «Μη μου λες αντίο», αλλά και τις απειλές που δεχόταν από μια θαυμάστριά του, για τον χαρακτηρισμό «ατάλαντος» που έχει ακούσει κατά καιρούς, καθώς επίσης για τη σχέση του με τον χρόνο και την απόφασή του να γίνει vegan. «Πιστεύω μεγαλώνω καλά πρώτον, γιατί μέσα μου είμαι ένα παιδί, είμαι αισιόδοξος μέχρι εκεί που είμαι και προσέχω τη διατροφή μου. Έγινα vegan γιατί αποφάσισα να σταματήσω να βάζω διαχωριστική γραμμή: σκυλιά, γατιά τα χαϊδεύουμε, γουρουνάκια, μοσχαράκια τα τρώμε», δήλωσε ο Μέμος Μπεγνής.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη μεγάλη δημοσιότητα που κέρδισε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Μη μου λες αντίο». «Στο "Μη μου λες αντίο" ήταν απίστευτες οι εκδηλώσεις θαυμασμού. Μιλάμε τώρα μια σειρά κάνει επιτυχία με 15% τηλεθέαση και τότε κάναμε 50% και 60%. Υπήρξε θαυμάστρια, η οποία με απειλούσε επειδή είχα αρνηθεί να πάω για καφέ μαζί της. Με είχε βρει μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή όπου είχε έρθει». 

«Με ακολούθησε η ταμπέλα του ωραίου που σιγά να μην έχει ταλέντο. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη λέξη "ατάλαντος". Ξέρω που έχω ταλέντο και που όχι. Στη ζωγραφική δεν έχω στο θέατρο και τη μουσική έχω και το ξέρω γιατί έχουν περάσει 25 χρόνια και είμαι ακόμα εδώ και είναι πολύ ωραίο αυτό».