Στο πνεύμα του καρναβαλιού έχει μπει για τα καλά η Δανάη Μπάρκα, η οποία το βράδυ του Σαββάτου (18/2) διασκέδασε έξω με φίλους και συνεργάτες από την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Μέσα από το προφίλ της στο Instagram η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους όπου βλέπουμε όλη της την παρέα σε ανεβασμένη διάθεση και μασκαρεμένη, ενώ την ίδια να έχει ντυθεί Sailor Moon από την ομώνυμη anime ιαπωνική σειρά.
Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα είχε φροντίσει ώστε η στολή της να είναι προσεγμένη στη λεπτομέρεια, έχοντας τον χαρακτηριστικό κόκκινο φιόγκο, λευκή μπλούζα, μπλε μίνι φούστα και κόκκινες ψηλές κάλτσες, ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της σε δύο κοτσίδες, παρουσιάζοντας τη στολή της σε stories στο προφίλ της στο Instagram.
- Νέα τροπή στην υπόθεση με το Ευαγγέλιο και τον Τσαγκαράκη: Σε σοκ οι συγγενείς - «Θα πάθω εγκεφαλικό»
- Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταξίδι με λεωφορείο: Πόσο κοστίζει - Γιατί θεωρείται εξαντλητικό «του θανάτου»
- Ποια πόλη απελευθερώθηκε πρώτη με το ξέσπασμα της Επανάστασης το 1821;
- «Ένας για όλους»: Βρέθηκε τελικά ο πραγματικός Ντ' Αρτανιάν κάτω από το πάτωμα ολλανδικής εκκλησίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.