Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος, Φώτης Μεταξόπουλος, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην «εθνική σταρ», Αλίκη Βουγιουκλάκη και στις φήμες που την ακολουθούσαν σε όλη της την καριέρα για το τι έκανε προκειμένου να έχει νεανική όψη ακόμα και σε πιο ώριμη ηλικία, ενώ αποκάλυψε και για ποιο λόγο εκείνη δεν του μιλούσε για δύο χρόνια. «Αγαπούσε τον εαυτό και τα νιάτα της. Ήθελε να είναι πάντα νέα και δεν μπορούσε να δει τον εαυτό της γριά. Θα σας πω ένα περιστατικό, εγώ ξεκίνησα το 1954 στον Εθνικό Κήπο με την παράσταση "Ρωμαίο και Ιουλιέτα"», είπε αρχικά ο Φώτης Μεταξόπουλος.
«Όταν η Συνοδινού που έκανε την Ιουλιέτα έφυγε, ήρθε η Αλίκη και αυτή ήταν η πρώτη της θεατρική εμφάνιση, όπως και η δική μου. Μετά από 30 χρόνια, λοιπόν, με κάλεσαν σε ένα πρωινό να μιλήσω για την πορεία μου. Όταν κάθισα, μου είπαν μισό λεπτό να μιλήσει η Αλίκη. Εκείνη έλεγε τότε πως γιορτάζει τα 25 χρόνια στο θέατρο και εγώ λέω αφού μαζί ξεκινήσαμε το '54, πώς γιορτάζει εκείνη τα 25 και εγώ τα 30;», συνέχισε. Ο Φώτης Μεταξόπουλος ανέφερε ότι «έκρυβε πέντε χρόνια. Και όταν αυθόρμητα το είπα, θύμωσε και έκανε να μου μιλήσει δύο χρόνια. Κανείς πάντως δεν ξέρει την ηλικία της. Μικρόφερνε κιόλας, έκανε και την μπεμπέκα συνέχεια. Νομίζω όμως πρέπει να ήταν κοντά στα δικά μου χρόνια».
Όταν δε ρωτήθηκε για το αν ίσχυε η φήμη που ήθελε την Αλίκη Βουγιουκλάκη να κάνει ενέσεις με κύτταρα ταύρου, κάτι που της προκάλεσε τον καρκίνο από τον οποίο έφυγε από τη ζωή, εκείνος απάντησε ότι εκείνη «πήγαινε στο εξωτερικό και έκανε κάτι ενέσεις, γι’ αυτό έπαθε αυτή τη ζημιά και έφυγε», αποκαλύπτοντας ότι την είχε επισκεφθεί στο νοσοκομείο και η αγαπημένη ηθοποιός «Ήταν όλο ελπίδα ότι θα σηκωθεί και θα συνεχίσουμε να χορεύουμε. Δυστυχώς δεν έγινε».
- Τι μισθό έπαιρνε ένας δημόσιος υπάλληλος το 2001: Οι κωμικοτραγικές συγκρίσεις με το τώρα
- Σάλος με βίντεο που δείχνει σερβιτόρο σε νησί να γεμίζει ποτήρια μέσα στη θάλασσα
- Το SUP στη Λήμνο είναι πολύ ακριβό «σπορ»: Βγήκε για SUP και του έριξαν πρόστιμο 250 ευρώ
- Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πάει διακοπές κάπου πολύ κοντά μας, μετά τον πυρετό του Παγκοσμίου Κυπέλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.