Μενού
hristina-mpompa
Χριστίνα Μπόμπα | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα. Στην επιστροφή τους στην Αθήνα κατά την παραλαβή των αποσκευών, οι μικρές ανέβηκαν στον κινούμενο διάδρομο και η μαμά τους κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή. Η δημοσίευση αυτού του βίντεο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με αποτέλεσμα η influencer να κατεβάσει την ανάρτηση. 

«Μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια "εκεί, εκεί, εκεί". Τις πήγα, με έβγαζε βίντεο εκείνη την ώρα ο Σάκης, το είδαμε μετά και μας φάνηκε γλυκό, το ανέβασα. Κάναμε ένα λάθος, άνθρωποι είμαστε. Σημασία έχει όταν κάνουμε λάθος και έχουμε δημόσιο βήμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά, καλό είναι να το παίρνουμε πίσω. Γι’ αυτό και το διέγραψα», είπε η Χριστίνα Μπόμπα στον ALPHA. 

«Εχουμε αποτρελαθεί και όσο μεγαλώνουν γίνονται τόσο πιο απολαυστικά. Μιλάνε, τρέχουν, παίζουν. Είναι φανταστικά» σχολίασε για τη ζωή με τις κόρες της. «Δεν έχουν πάει σχολείο. Εγώ δεν δούλευα, κάνω κάποια πράγματα εδώ και 1-1μιση μήνα, οπότε τις αφήνω το πρωί. Δυσκολεύτηκα στην αρχή. Είναι δύσκολο για όλους τους μπαμπάδες και τις μαμάδες. Θέλουμε να γυρίσουμε σπίτι να δούμε τα παιδιά μας», πρόσθεσε η influencer, ενώ παραδέχτηκε ότι θέλουν και τρίτο παιδί με τον Σάκη Τανιμανίδη. Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να τη δούμε στην παρουσίαση πρωινής εκπομπής μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, η Χριστίνα Μπόμπα απαντά: «Με τα τηλεοπτικά δεν είμαι πολύ ενημερωμένη. Δεν είναι κάτι που θα θέλαμε να κάνουμε νομίζω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.