Η Σακίρα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ και έριξε τα «βέλη» της στη νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της, Κλάρα Κία.
Η Κολομβιανή σταρ παραχώρησε συνέντευξη στον Μεξικανό δημοσιογράφο, Ενρίκε Ακεβέδο, ο οποίος ανακοίνωσε το γεγονός μέσω Instagram. «Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράζομαι ότι αύριο στο δελτίο ειδήσεων του Estrellas έχουμε μια μικρή γεύση από την αποκλειστική συζήτηση με την Σακίρα», έγραψε. «Πήγαμε στη Βαρκελώνη για να μιλήσουμε για τη μουσική της και τους στίχους της, για τη φάση που περνάει στην καριέρα της και τι έρχεται στη ζωή της», πρόσθεσε.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Σακίρα «πετάει» υπονοούμενα για τη σύντροφο του Πικέ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η τραγουδίστρια μιλά για την καριέρα της, δηλώνοντας έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα. «Είμαι έτοιμη για τον επόμενο γύρο. Η ζωή μπορεί να έρθει και να μου δείξει τι άλλο υπάρχει» αναφέρει.
Επίσης, η Σακίρα σχολίασε και τη συνεργασία της με τον Bizarrap και το τραγούδι με τους στίχους όλο νόημα για τον πρώην σύζυγό της. Το τραγούδι έγινε γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή στην ιστορία του YouTube, με πάνω από 63 εκατ. προβολές σε μόλις 24 ώρες.
- Χρυσές ξανά οι αδερφές Αλεξανδρή: Απόλυτος ελληνικός θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό του Παρισιού
- «Κάηκε η παιδική μας ηλικία»: Η ιστορία του Δημήτρη από το Πόρτο Γερμενό που «πόνεσε» όλη την Ελλάδα
- Στάχτη οι κόποι μιας ζωής: Κρανίου τόπος το Πόρτο Γερμενό, σε κλοιό η Ψάθα – Ολονύχτια μάχη στα μέτωπα
- Σαν βγαλμένη από ταινία: Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της Τζένης Καζάκου που «έριξαν» το Instagram
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.