Μενού
dionisis-sxoinas-keti-garbi
Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς θέλησαν να στείλουν συλλυπητήρια και το δικό τους μήνυμα σε όσους γονείς έχασαν τα παιδιά τους στη μοιραία σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη μέσα από δύο διαδοχικά stories στο προφίλ της τραγουδίστριας στο Instagram το μεσημέρι της Κυριακής (5/3) στα οποία λένε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι με αυτό που έχει συμβεί κι η στενοχώρια μας δεν θα κρατήσει 2-3 ώρες το πολύ, ούτε 2-3 ημέρες. Κουράγιο στους γονείς, έχουμε παιδί και καταλαβαίνουμε. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη και προσευχόμαστε για αυτούς τους γονείς. Κουράγιο». 

Μάλιστα η Καίτη Γαρμπή επανήλθε στην τραγωδία των Τεμπών με το ακόλουθο tweet στο προφίλ της στο Twitter: «Η απώλεια είναι ασύλληπτη και δεν νοείται χώρος από κάθε τέχνη να μην ανέλαβε το καθήκον να συμβάλει στο μεγάλο εθνικό μας πένθος. Η ενσυνείδηση είναι καλλιτεχνικό χαρακτηριστικό και η ώρα απαιτούσε & αυτό το ΣΚ από όλους μας σιωπή και σεβασμό στα θύματα και τις οικογένειες τους.

https://streamable.com/yjkmv8

 

https://streamable.com/ngjeig

Νωρίτερα το πρωί της Κυριακής (5/3) η Φαίη Μαυραγάνη ήρθε σε αμηχανία όταν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με πατέρα φοιτητή που έχασε τη ζωή του στη μοιραία σύγκρουση και σχολίασε: «Λέμε όλες αυτές τις ημέρες ότι υπάρχουν οι νεκροί. Υπάρχουν και οι ζωντανοί νεκροί, που είναι οι συγγενείς τους. Ίσως και κακώς τον βγάλαμε τον κύριο Παπάζογλου. Δεν μπορείς τίποτα να πεις, τίποτα να ρωτήσεις. Σιωπή, δεν υπάρχει σε όλα τα πράγματα κουβέντα και νιώθω και άβολα με τον καλεσμένο μας», τόνισε με τη σειρά της η Φαίη Μαυραγάνη. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA