Στα Επείγοντα του νοσοκομείου «Ελπίς» βρέθηκε για αρκετές ώρες η δημοφιλής ηθοποιός Καίτη Φίνου, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσω ανάρτησής της.
Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, η Καίτη Φίνου πέρασε ένα αλλεργικό σοκ. Κάτι που, όπως σημείωσε, δεν εύχεται ούτε στον εχθρό της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό που εφημέρευε.
Αναλυτικά, η Καίτη Φίνου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ…… είμαι σπίτι μετά από πολλές ώρες στο ΕΛΠΙΣ με αλλεργικό σοκ… Ούτε στον εχθρό μου… Ευχαριστώ όσους εφημέρευαν… αν ήμουν αλλού …… Να προσέχετε την υγεία σας».
- Νίκος Στραβελάκης: Γιατί εξαφανίστηκε από το OPEN ενώ έκανε ραδιόφωνο - Tι συμβαίνει στο παρασκήνιο
- «Freestyler γουακαμάκαφο»: Τι πραγματικά λέει το κομμάτι των 90s με το ρεφρέν που λέγαμε όλοι λάθος
- Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Πήρα την απόφαση να αλλάξω ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα από το νοσοκομείο
- Γιατί το «ο» λέγεται όμικρον και το «ω» ωμέγα; Ο λόγος κρύβει ιστορία χιλιάδων ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.