Μενού
takis-xrysikakos
Τάκης Χρυσικάκος | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Τάκης Χρυσικάκος βρέθηκε την Τρίτη (21/3) στο «Στούντιο 4» και μίλησε για την καριέρα του, τις δυσκολίες που έχει περάσει, τον ρόλο που έπαιξε ο έρωτας στη ζωή του, αλλά και γιατί δεν ήθελε οικογένεια και απέτρεψε την ανιψιά του από το να γίνει ηθοποιός. «Δεν ήθελα να κυνηγάω, ήθελα να είναι αμοιβαίο. Ο έρωτας στηρίζεται στην αξιοπρέπεια. Αν αρχίσεις να λες πράγματα και να έρχεσαι σε δύσκολη θέση, μετά θα έχεις επίπτωση. Κανόνας ο έρωτας πρέπει να έχει αγάπη μέσα, αν δεν έχει αγάπη μέσα, το πάθος θα μετεξελιχθεί σε άλλο πάθος, μίσος κτλ», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

Σε ερώτηση γιατί δεν έκανε ποτέ τη δική του οικογένεια ο ίδιος παραδέχθηκε ότι «Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια εξ ου και μεγάλωσα τα παιδιά της αδελφής μου. Από τη στιγμή που έφυγε η αδελφή μου, εγώ αμέσως πήρα την ανιψιά μου. Η Ευαγγελία είναι η κόρη της αδελφής μου, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εγώ την πήρα μετά την απώλεια της αδελφής μου. Έκανε ένα παιδί, την Ανατολή. Επειδή ο κύκλος συνεχίζεται πάντα στη ζωή, χώρισε και αυτό το παιδί μεγάλωσε με εμένα. Στο ίδιο σπίτι».

«Εγώ αγόρασα ένα άλλο σπίτι, στο οποίο μένω τώρα στο Πόρτο Ράφτη και έφυγα από το προηγούμενο όταν ήξερα ότι η Ανατολή διορίστηκε και μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Ήμουν δίπλα της. Χωρίζει η Ανατολή, όμως, είχε κάνει ένα παιδί που του έδωσε το όνομά μου, από την αγάπη που μου έχει. Η ιστορία πάντα συνεχίζεται. Μου λένε αν θα ήθελα να κάνω παιδί κι εγώ τους απαντώ ότι έχω. Αυτή είναι η οικογένειά μου. Γάμο δεν έκανα ποτέ, μόνο αρραβώνες», συνέχισε.

Όταν η ανιψιά του του εξέφρασε την επιθυμία να γίνει ηθοποιός, ο ίδιος την αποθάρρυνε και εξήγησε για ποιο λόγο το έκανε αυτό. «Της είπα "πάνω από το πτώμα μου". Ο ηθοποιός στην Ελλάδα είναι μεροκάματο, πρέπει να εργάζεσαι χειμώνα - καλοκαίρι, αλλιώς αντιμετωπίζεις πρόβλημα επιβίωσης. Πέρασα πολύ μεγάλες δυσκολίες», είπε χαρακτηριστικά.

Μία από αυτές ήταν όταν σε ηλικία περίπου 22 ετών και ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, έχασε τη μητέρα του. «Εκτός δουλειάς δεν είμαι τίποτα, οι καταχρήσεις ήρθαν γιατί δεν εκδήλωσα τη θλίψη για την απώλεια της μητέρας μου», τόνισε ο Τάκης Χρυσικάκος.