Μενού
manolakou
Σοφία Μανωλάκου | Ant1
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Τhe 2night Show ήταν το βράδυ της Τρίτης η γνωστή ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου και εκεί, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας της αφού έχει διαγνωστεί με τη νόσο του Crohn, που ανήκει στην κατηγορία των αυτοάνοσων.

«Η νόσος του Crohn είναι γαστρεντερολογικής φύσης. Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι πού πιο σοβαρά από εμένα σύμφωνα και με τον γιατρό μου, οπότε όταν μιλώ για αυτό δημόσια προσπαθώ να είμαι πολύ προσεκτική γιατί υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν πολύ. Εγώ το έχω κρατήσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Έπαιρνα αγωγή και τώρα είμαι με πιο ήπια αγωγή. Είχα χάσει αρκετά κιλά. Ψάξαμε γιατί έγινε όλο αυτό και τώρα το έχουμε σε πολύ καλό επίπεδο. Παίζει ρόλο κι η ψυχολογία στα αυτοάνοσα πάρα πολύ. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση… Θεωρώ ότι εμφανίστηκε από το άγχος και γενικά στα αυτοάνοσα θεωρώ ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ψυχολογία» είπε η Σοφία Μανωλάκου και στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση της  με τον ηθοποιό Σπύρο Σπαντίδα που μετράει 14 χρόνια και αναφέρθηκε στο αν θα ήθελε να κάνει παιδιά.

«Με πιάνει ο φόβος αν θα ήμουν σωστή μητέρα, αυτό με πνίγει. Σκέφτομαι αν θα μπορώ να το μεγαλώσω μόνη μου. Δε θέλω να κάνω παιδί επειδή έχω  ένα πολύ καλό πατέρα ή σύντροφο δίπλα μου, θέλω να κάνω παιδί επειδή εγώ μπορώ να το κάνω», τόνισε.