Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία απάντησε και για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Είμαι έτοιμη να βάλω νυφικό. Το πώς φαντάζομαι την ιδανική πρόταση το ξέρει ο σύντροφος που έχω στη ζωή μου γιατί το είχα πει στην καλύβα όταν συζητούσαμε περί γάμου. Μου λείπει πάρα πολύ ο Σπύρος», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.
Η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε στη συνέχεια: «Την Ελευθερία θα την αντιμετώπιζα όπως την αντιμετώπισε και ο ίδιος ο Σπύρος που όταν μπήκε μέσα η Ελευθερία την προστάτευσε και την υπερασπίστηκε σε αυτό που της έκανε ο Μάριος».
Για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε: «Προφανώς και στεναχωρήθηκα. Δεν φέρεσαι έτσι σε μια φίλη σου. Είναι πολλά πράγματα που έχουν συμβεί, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στις κάμερες γι’ αυτό το θέμα».
- Χρυσές ξανά οι αδερφές Αλεξανδρή: Απόλυτος ελληνικός θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό του Παρισιού
- «Κάηκε η παιδική μας ηλικία»: Η ιστορία του Δημήτρη από το Πόρτο Γερμενό που «πόνεσε» όλη την Ελλάδα
- Στάχτη οι κόποι μιας ζωής: Κρανίου τόπος το Πόρτο Γερμενό, σε κλοιό η Ψάθα – Ολονύχτια μάχη στα μέτωπα
- Σαν βγαλμένη από ταινία: Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της Τζένης Καζάκου που «έριξαν» το Instagram
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.