Μενού
katerina-papoutsaki
Κατερίνα Παπουτσάκη | NDP
  • Α-
  • Α+

H Κατερίνα Παπουτσάκη ονειρεύεται το επόμενο βήμα στη ζωή της ήσυχο, ήρεμο, γαλήνιο, με αγάπη και υγεία, όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello!», όπου μιλά για την ζωή της μετά το διαζύγιο καθώς και την ψυχοθεραπεία που κάνει. Όπως παραδέχτηκε η ηθοποιός ο χωρισμός της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, ήταν μια απόφαση που πάρθηκε μετά από πολύ σκέψη.

Στην ερώτηση τι καταλαβαίνει για τον εαυτό της κάνοντας ψυχοθεραπεία η ίδια απαντά: «Την τεράστια δυσκολία που έχω στο να βάλω όρια. Δεν θέλω να στεναχωρήσω τον άλλον, δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Έχω θέμα στο να… σπάσω αβγά, να αντιπαρατεθώ, να έρθω σε ρήξη. Προσπαθώ να φτάσω στο αποτέλεσμα που θέλω μέσω άλλων οδών… Μιας συζήτησης, μιας διπλωματικής συμπεριφοράς, με θετικότητα, με χαμόγελο. Πολλές φορές όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Πολλές φορές χρειάζεται να υψώσεις το ανάστημά σου και να πεις «όχι» σε συμπεριφορές που δεν είναι επιτρεπτές. Δουλεύω πολλά χρόνια πάνω σε αυτό. Έχει αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Θα ήθελα να είμαι πιο δυναμική σε αυτό το κομμάτι. Σε επαγγελματικό επίπεδο, αντίθετα, δείχνω μεγάλο δυναμισμό – στο να αναλάβω μια δουλειά και να κάνω το καλύτερο που μπορώ και τολμώ στη σκηνή και να είμαι διαθέσιμη στις πρόβες».

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για τη νέα συνθήκη στη ζωή της αλλά και το πώς είναι να βγαίνεις από ένα γάμο. «Πράγματι, είναι μια επίπονη διαδικασία. Από τη μία, έχει ενδιαφέρον το νέο ξεκίνημα και, από την άλλη είναι στενάχωρο το γεγονός ότι πάμε από την αρχή. Είναι διττό. Από την άλλη, εγώ θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Νιώθω ότι γίνεται μια νέα αρχή στη ζωή μου. Είναι ευχάριστο να έχουμε δεύτερες ευκαιρίες. Να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας, να τις στηρίζουμε. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ξέρεις πολύ καλά γιατί συμβαίνει. Δεν είναι μια απόφαση που παίρνεις εν μία νυκτί. Οι σκέψεις έχουν ωριμάσει. Άρα βαδίζουμε γερά. Προχωράμε».

Για το πώς ονειρεύεται το επόμενο διάστημα της ζωής της η Κατερίνα Παπουτσάκη απαντά: «Ήσυχο, ήρεμο, γαλήνιο, με αγάπη και υγεία. Θέλω να περνάω όμορφες στιγμές με τα παιδιά μου και να έχω όμορφες στιγμές στη δουλειά, με καλλιτεχνικές υπερβάσεις». Τέλος στο αν είναι έτοιμη για έναν καινούργιο έρωτα η ηθοποιός λέει: «Είναι πολλά αυτά που μου συμβαίνουν σε αυτήν τη φάση και χρειάζομαι λίγο χρόνο».