Η Έφη Πίκουλα σχολίασε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για τις ιδιωτικές του στιγμές με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και την απόφαση του Γιάννη Παπαμιχαήλ να κινηθεί νομικά εναντίον του, κάτι που γνωστοποίησε ο γιος της εθνικής μας σταρ μέσα από ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook. «Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται το όνομα της Αλίκης επειδή πουλάει, για να βγουν για να έχουν δημοσιότητα. Χρησιμοποιούν σεξιστικά και ανόητα σχόλια που την προσβάλλουν», είπε αρχικά η Έφη Πίκουλα.
«Είναι απαράδεκτο αυτό, να λες κάτι τόσο προσωπικό για την Αλίκη, γίνεσαι γελοίος. Τι θα βγάλει; Το εγώ του; Τον ανδρισμό του; Ότι είναι ωραίος εραστής; Τι θέλει να πλασάρει ο κύριος αυτός; Ξεμωραίνεται ο άνθρωπος, όταν μεγαλώνει, τι να πω», τόνισε η ίδια, τονίζοντας πως καλά θα κάνει να κινηθεί νομικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. «Σύμφωνώ μαζί του και νομίζω όλη η οικογένεια», κατέληξε η Έφη Πίκουλα.
- Νίκος Στραβελάκης: Γιατί εξαφανίστηκε από το OPEN ενώ έκανε ραδιόφωνο - Tι συμβαίνει στο παρασκήνιο
- «Freestyler γουακαμάκαφο»: Τι πραγματικά λέει το κομμάτι των 90s με το ρεφρέν που λέγαμε όλοι λάθος
- Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Πήρα την απόφαση να αλλάξω ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα από το νοσοκομείο
- Γιατί το «ο» λέγεται όμικρον και το «ω» ωμέγα; Ο λόγος κρύβει ιστορία χιλιάδων ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.