Μενού
efi-sarri
Εφη Σαρρή | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Εφη Σαρρή μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συνήθειές της, στα ακραία πράγματα που έχει κάνει σε μία σχέση, ενώ έκανε και το σχόλιό της για τον έρωτα ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Ποιος ασχολείται με το σεξ πια; Είναι τόσο παρωχημένο. Εννοείται ότι έχω τσεκάρει κινητό συντρόφου μου. Έχω παρακολουθήσει σχέση μου και έχω βγει 1-2 φορές με άνθρωπο που μου έκανε καμάκι από τα social… αλλά δεν», δηλώνει η Έφη Σαρρή.

«Δεν μαγειρεύω, δεν σιδερώνω και δεν κάνω δουλειές στο σπίτι. Όταν έχω σχέση, ο σύντροφός μου κοιμάται σε άλλο δωμάτιο. Έχω κάποιες φωτογραφίες στο κινητό μου κάποιες φωτογραφίες λίγο παραπάνω από σέξι», παραδέχεται μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Εφη Σαρρή: Πώς σχολιάζει τη σχέση Βανδή-Μπισμπίκη

«Προσωπικά δεν με αντιπροσωπεύει αυτού του είδους η έκθεση. Εξ ου και δεν θα δεις ποτέ καμία φωτογραφία μου στον Τύπο», σχολιάζει η Έφη Σαρρή.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Έφη Σαρρή παραδέχεται πως δεν την εκφράζει το one-night stand, πως έχει παρακολουθήσει σύντροφό της με μαύρη περούκα, ενώ αυτό που της λείπει περισσότερο αυτή την περίοδο είναι ένας μεγάλος έρωτας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.