Μενού
vasilis-mpismpikis-despina-vandi
Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» και τους Εβελίνα Νικόλιζα και Παναγιώτη Ραφαηλίδη, οι οποίο την συνάντησαν στο καμαρίνι της στο Έναστρον και η ίδια τους μίλησε για το restart στη ζωή της, τον έρωτα αλλά και τα σχόλια που ακούγονται για εκείνη όσον αφορά στη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει restart στη ζωή του, όποτε θέλει. Αυτή η μεταστροφή – επαγγελματικά – έρχεται γύρω στα 40. Οι άνθρωποι είμαστε πολύ εγκλωβισμένοι στο να κάνουμε πράγματα, τα οποία μας είναι οικεία. Μου ήταν πολύ δύσκολο να βγάλω το ποδαράκι μου έξω από τον κύκλο της ασφάλειας που είχα δημιουργήσει στα επαγγελματικά μου. Μετά τα 40 άρχισα να νιώθω ότι κάτι άλλο ενστικτωδώς πρέπει να κάνω. Φαντάσου μια μέρα να πεθάνεις και να μην έχεις τολμήσεις να κάνεις πράγματα που θέλεις να κάνεις. Έτσι τόλμησα να κάνω και θέατρο και τηλεόραση» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

«Ο έρωτας δεν ήταν κάτι που επεδίωξα αλλά προέκυψε. Τίποτα δεν προκύπτει τυχαία στη ζωή μας, συνέβη γιατί είναι να συμβεί, γιατί κάτι καθόλου δεν είναι καλά και σου συμβαίνει. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι ευτυχισμένος. Δεν με απασχολεί καθόλου τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας. Τα βράδια δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα. Κοιμάμαι σε μια αγκαλιά και έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο πραγματικά αισθάνομαι αρμονία, πόθο και χαρά. Αισθάνομαι παιδί, γυναίκα, τόσα πολλά πράγματα. Ο Βασίλης είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.