Σάλος προκλήθηκε όταν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης τον Μάρτιο διέρρευσαν την είδηση, ότι η οικογένεια των Καρντάσιαν και Τζένερ δεν θα είναι καλεσμένες στο Met Gala. «Η αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ, θέλει ο Τύπος να ασχοληθεί φέτος με τη μόδα και όχι με τις εμφανίσεις τoυς» ανέφεραν ως εξήγηση τότε τα δημοσιεύματα.
Ωστόσο, σήμερα υπάρχουν νεότερες πληροφορίες που θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν, να δίνει το «παρών» στο μεγάλο fashion event. Οπως αναφέρει το Page Six, είναι πιθανό να τη συνοδεύσει μία από τις αδερφές της, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για την Κένταλ Τζένερ, μιας και έχει άμεση επαφή με τον χώρο της μόδας.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.