Μενού
vasilis-mpismpikis-despina-vandi
Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή | NDP
  • Α-
  • Α+

Μαζί πέρασαν και φέτος το Πάσχα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης και οι δυο καλλιτέχνες πόσταραν στα προφίλ τους στο Instagram από μία κοινή τους φωτογραφία αγκαλιά, στέλνοντας τις ευχές τους στους διαδικτυακούς τους φίλους.

«Χρόνια καλά με υγεία και αγάπη..», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης στη λεζάντα της ανάρτησής του όπου βλέπουμε τις σκιές τους, ενώ η Δέσποινα Βανδή ανέβασε μία selfie τους και ευχήθηκε: «Χρόνια πολλά ευτυχισμένα γεμάτα αγάπη».

https://www.instagram.com/p/CrG4n-5MzR3/

«Ο έρωτας δεν ήταν κάτι που επεδίωξα αλλά προέκυψε. Τίποτα δεν προκύπτει τυχαία στη ζωή μας, συνέβη γιατί είναι να συμβεί, γιατί κάτι καθόλου δεν είναι καλά και σου συμβαίνει. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι ευτυχισμένος. Δεν με απασχολεί καθόλου τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας. Τα βράδια δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα. Κοιμάμαι σε μια αγκαλιά και έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο πραγματικά αισθάνομαι αρμονία, πόθο και χαρά. Αισθάνομαι παιδί, γυναίκα, τόσα πολλά πράγματα. Ο Βασίλης είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου» είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, στον οποίο δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ! ότι θα αφιέρωνε το τραγούδι της «Όλα οδηγούν σε σένα».

https://www.instagram.com/p/CrG2wxAoD5T/

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.