Μενού
evridiki-valavani
Ευρυδίκη Βαλαβάνη | @evridiki_valavani
  • Α-
  • Α+

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ξεσπά για το δημοσίευμα που αφορούσε τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, λίγες μέρες μετά την απώλεια του σκύλου της. «Όσοι λοιπόν με ξέρετε και με ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια, θα έχετε δει ότι δεν έχω βγει ποτέ να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω δημοσίευμα που αφορά το πρόσωπό μου, αλλά… φτάνει, παραπάει», ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο βίντεο, ενώ έδειξε στην κάμερα το δημοσίευμα με τίτλο: «Έγκυος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις»

«Εγώ δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια θα έπρεπε να έχω μία ντουζίνα παιδιά, όποτε πάρω κάποια κιλά γράφουν: “Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι έγκυος” μετά χάνω τα κιλά και δεν είμαι (έγκυος). Η εγκυμοσύνη είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για όλες τις γυναίκες», σχολίασε η γνωστή δημοσιογράφος.

Ενώ τέλος αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα για την απώλεια του σκύλου της και τη δύσκολη περίοδο που θα ξεπερνούσε με μια ευχάριστη είδηση όπως η εγκυμοσύνη…

«Όσον αφορά την απώλεια και τον θρήνο, μπείτε και διαβάστε τι έχω γράψει γιατί η απώλεια που ανέφερα στο δικό μου προφίλ αφορά το σκυλάκι που είχαμε εδώ στην οικογένεια και το χάσαμε. Μην παίζετε με τα συναισθήματα των ανθρώπων και την απώλειά τους. Σεβαστείτε τους. Με βλέπετε να μιλάω έντονα γιατί κουράστηκα με όλα αυτά. Φτάνει πια, φτάνει. Αν θέλετε να είστε σωστοί δημοσιογράφοι, καθίστε, διαβάστε και μετά γράψτε τις σωστές ειδήσεις», είπε ξεσπώντας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.