Μενού
batidoy
Εύη Βατίδου | NDP Photos
  • Α-
  • Α+

Τη δική της απάντηση έσπευσε να δώσει η Εύη Βατίδου στον καταιγισμό των αρνητικών σχολίων που δέχθηκε μετά την ανακοίνωσή της πως κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές 2023, με την Αφροδίτη Λατινοπούλου και το κόμμα «Πατρίδα».

«Επειδή έχω αναδειχθεί και έχω βραβευτεί για την ομορφιά μου, αυτό σημαίνει ότι είμαι ανεγκέφαλη ή ότι είμαι χαζή; Δηλαδή ρε παιδιά, όλες οι όμορφες – δυναμικές γυναίκες, είναι τούβλα και επειδή είναι τούβλα δεν μπορούν να κατέβουν στην πολιτική», ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου αναφερόμενη στα σχόλια που γράφτηκαν για εκείνη τόσο στο Instagram όσο και στο Twitter.

«Hello! Πού ζούμε; Στο 2023. Πού είμαστε; Όχι στο 1923. Ξεκολλήστε λίγο από τα χαζά στερεότυπα πλέον, καιρός είναι», ανέφερε η Εύη Βατίδου σε μήνυμά της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Παράλληλα, πάντως, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις ιστοσελίδες για την αναπαραγωγή που πήρε η είδηση της υποψηφιότητάς της: «Να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στα 163 sites που ανέφεραν την υποψηφιότητά μου στο B1 βόρειο τομέα με το κόμμα “Πατρίδα” της Αφροδίτης Λατινοπούλου».

https://www.instagram.com/p/CrbT_e_uLW8/?hl=el

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.