Το προηγούμενο διάστημα ο Βασίλης Καρράς πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του και πλέον ο αγαπημένος τραγουδιστής την έχει αφήσει πίσω του και είναι πολύ καλά στην υγεία του, ενώ ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στη δισκογραφία και τη νύχτα. Η περιπέτεια που πέρασε έγινε αφορμή να χάσει 42 κιλά, όπως είχε μαρτυρήσει φωτογραφία που είχε ανέβει στα social media πριν λίγο καιρό όπου ο τραγουδιστής πόζαρε στον φακό ευδιάθετος και χαμογελαστός.
Μία από αυτές είναι η κοινή φωτογραφία του τραγουδιστή με τον ραδιοφωνικό παραγωγό, Πόλη Μαυρόπουλο, στο προφίλ του δεύτερου στο Instagram την Παρασκευή (28/4) όπου εκείνος έγραψε: «Καλλιτέχνη μου. Νέο τραγούδι έρχεται». Υπενθυμίζεται ότις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου ο Βασίλης Καρράς είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια ανάρρωσε στο σπίτι του. Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικούς μήνες ο ίδιος είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια εμφάνισης, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο της Κρήτης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.