Μενού
basilis-karras
Βασίλης Καρράς | NDP Photos
  • Α-
  • Α+

Το προηγούμενο διάστημα ο Βασίλης Καρράς πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του και πλέον ο αγαπημένος τραγουδιστής την έχει αφήσει πίσω του και είναι πολύ καλά στην υγεία του, ενώ ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στη δισκογραφία και τη νύχτα. Η περιπέτεια που πέρασε έγινε αφορμή να χάσει 42 κιλά, όπως είχε μαρτυρήσει φωτογραφία που είχε ανέβει στα social media πριν λίγο καιρό όπου ο τραγουδιστής πόζαρε στον φακό ευδιάθετος και χαμογελαστός.  

Μία από αυτές είναι η κοινή φωτογραφία του τραγουδιστή με τον ραδιοφωνικό παραγωγό, Πόλη Μαυρόπουλο, στο προφίλ του δεύτερου στο Instagram την Παρασκευή (28/4) όπου εκείνος έγραψε: «Καλλιτέχνη μου. Νέο τραγούδι έρχεται». Υπενθυμίζεται ότις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου ο Βασίλης Καρράς είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια ανάρρωσε στο σπίτι του. Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικούς μήνες ο ίδιος είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια εμφάνισης, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο της Κρήτης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. 

https://www.instagram.com/p/Crk7y2soO0z/

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA