Ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους η Ήβη Αδάμου με μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο αν και η νεαρή τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να αυτοσαρκαστεί. Βέβαια, δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες για το τι συνέβη και κατέληξε ή πόσο θα χρειαστεί να παραμείνει εκεί. Απλά περιορίστηκε στο να πει ότι είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα για το νέο της βίντεο κλιπ με τον σύζυγό της, Μιχάλη Κουϊνέλη, προτού χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο.
«Καλά πήγε αυτό…στον γιατρό. Το νέο μας τραγούδι με Μιχάλη Κουϊνέλη το έκανα και πράξη την ημέρα του γυρίσματος. Υπέροχα. Σαν την υγεία, τίποτα», έγραψε η Ήβη Αδάμου.

- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.