Δυσάρεστα είναι τα νέα για την οικογένεια της Ήρας Κατσαντώνη, της κόρης της δημοφιλούς τραγουδίστριας Ελπίδα, η οποία και ανακοίνωσε ότι έχασε το μωρό που κυοφορούσε.
Η Ήρα είχε ανακοινώσει από τα τέλη του 2022 ότι είναι έγκυος και ότι περίμενε ένα αγοράκι, ωστόσο με την ανάρτησή της στο Instagram γνωστοποίησε ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι θετική έκβαση.
«8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες κατέληξαν σε ένα κενό. Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε», γράφει συγκεκριμένα σε ανάρτησή της στο Instagram, δημοσιεύοντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία για να ανακοινώσει το δυσάρεστο γεγονός.
Η ανάρτησή της:
«21.04.23 η ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.. ήταν μια μέρα που βίωσα την ζωή και τον θάνατο σε μια στιγμή. 8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες κατέληξαν σε ένα κενό. Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε.. ο πόνος τεράστιος… όμως η ζωή ειναι εδώ και συνεχίζεται κάθε μέρα.. και νιώθω ευγνωμοσύνη για όσο κράτησε αυτή η εμπειρία.. ευγνωμοσύνη που έχω την υγειά μου, ευγνωμοσύνη για την ζωή, ευγνωμοσύνη για τον σύντροφο που έχω δίπλα μου. Όλα τα άλλα θα τα χτίσουμε πάλι από την αρχή.. και τίποτα δεν θα με κάνει να σταματήσω ποτέ να προσπαθώ!».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.